facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Jaktia/Motorservice i Lagan

Jaktia/Motorservice i Lagan

About

Allt för jakt, fiske, fritid, trädgård och skog!

Story

Motorservice/Jaktia i Lagan AB är en jakt-fiske-fritid samt trädgårds- och skogsbutik som erbjuder ett flertal olika varumärken och produkter av högsta kvalitet. Vi har en serviceverkstad där vi reparerar alla varumärken – precis intill E4:an utanför Lagan.

Vår butik ligger i Lagan utanför småländska Ljungby. Våra medarbetare har stor erfarenhet inom jakt, fiske, trädgård och skog och erbjuder våra kunder god service och bra bemötande.

Sedan 2014 tillhör vi QC Trädgårdsexperten – en fackhandel som står för toppkvalitet i utrustning, service och rådgivning.

Öppet
Mån-Fre 9-18
Lör 10-14
Sön 11-15
Januari-Mars stängt på söndagar

Alltid öppet i vår webshop - www.motorservicelagan.se

Address: Laganvägen 8, 34150 Lagan, Sweden
Phone: 037230118
es.nagalecivresrotom@aitkaj
City: Lagan
Zip Code: 34150



related searches:
Reviews
Det mesta för jägare och skogsägare. Säljer även 4-hjulingar och gräsklippare.
Jaktia hade vad jag skulle köpa och mycket mer än så, trevlig personal. Väl värt ett besök.
Mycket trevlig och kunnig personal, serviceinriktad och rätt prissatt
Stor butik. I stort sett 3 märken, pinewood, chevalier och fjällräven. Inte så mycket jaktkläder för dam och ej heller kängor/skor.
Mycket trevlig personal som lade mycket tid på att försöka hitta rätt rem till mig.
Fantastisk service via e-handeln! Köpte en gräsklippare som blev försenad i leveransen från leverantör. Kontinuerlig uppdatering på status i ärendet, snabba svar samt proffsigt och humoristiskt bemötande.
Bra utbud av storlekar på friluftsbyxor och fodermajsen jag ville ha fanns hemma. Kunde kanske kunnat vara aningen mer lättsamma men hallå, alla är inte på topp jämt. Kommer jag tillbaka? Yepp..!
Kronobergsläns absolut bästa jakt och fiskebutik. Med ärlig och mycket kunnig personal som erbjuder dig de produkterna du behöver till bästa priset. Ligger även i anslutning till ett fantastiskt älg hägn och busland för barnen.
Stor och välsorterade butik för jakt, skytte, fiske och friluftsliv.
En liten butik men mycket prylar till bra priser. Bra service. Här kan du köpa allt från reservdelar till åkgräsklippare till jaktprylar och fina jaktkläder. Rekommenderas varmt!
Comment on this business

to add Jaktia/Motorservice i Lagan map to your website;