facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for JapTuning

JapTuning

About

JapTuning - företaget som testar delarna vi säljer och supportar dig! Vi vet vad vi pysslar med. Delarna som håller måtten till din sportbil hittar du här!

Address: Företagshusvägen 1, 244 93 Kävlinge
Phone: 0707336396
City: Kävlinge
Zip Code: 244 93


Similar places near
Designkällaren Kävlinge Designkällaren Kävlinge 4 km Bilar,Auktoriserad solfilms montör reklam på bil skylt mm wrapping av bilar samt text...
Reviews
Har precis avslutat renovering utav en CA18DET tillsammans med min son. Aldrig renoverat en motor innan men med Stefans kunskap och goda råd så blev det kanon! Dessutom är webbutiken mycket bra och servicen helt outstanding!
Otroligt kunnig personal på just jdm bilar och med en kundservice utöver det vanliga! Vänder mig alltid till Stefan på JapTuning när det är något man undrar eller vill få gjort på sin bil.
Avråder starkt, sök efter en seriös firma istället!
Folket på JapTuning har byggt min motor. Rb25Det Oändlig kompetens innehar dem samt deras kundservice är något utom denna värld. Man hittar nog inte ett enda företag till som kan skicka/svara på mail sent in på nätterna. Stefan har varit till otrolig hjälp genom mitt bygge, allt från att han fick in motorn i molekyler till att den ska ner i bilen snart. Klockrent företag för det man är i behov av!
Proffsig, sjukt kunnig, ödmjuk och hjälpsam!
Kan bara säga att man kan inte få bättre support än från JapTuning. Allt från tips om vad som passar en bäst för ens körstil och vad som är mest värt att köpa, till att kunna ringa och fråga om tips vad som kan vara galet med bilen. extremt snabba på svara på telefon och mejl
Service hos verkstaden fungera utmärkt! Stefan vet vad han gör och har alltid bra idéer.
Fick professionell hjälp och hittade alla delar som behövdes! Rekommenderas starkt
Bra priser och väldigt tillmötesgående och löste problem på nolltid! Kommer fortsätta handla härifrån!
Ett kanongäng som levererar kvalitetsdelar till japanska sportbilar. Enormt bra support såväl före som efter köp.
Comment on this business

to add JapTuning map to your website;