facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Jasmin Al sham café

Jasmin Al sham café

About

Jasmin Al sham café är en orientalisk mötesplats för människor med passion för musik, mat och vattenpipa. Välkommen till oss på Jasmin Al-sham café

Address: Barhällsgatan 13, 58237 Linköping
Phone: 0728424554
City: Linköping
Zip Code: 58237



related searches:
Similar places near
Adams Shawarma Adams Shawarma 2 km Vi beställde hemkörning via deras hemsida. Vi beställde två st kebabrullar en med ext...
Reviews
Jag går hit rätt ofta då jag jobbar i närheten. Maten är riktigt bra och billig 99 kr Tyvärr två stora problem därför "bara" en fyra. Den varma maten är ibland kall. De har inget vettigt buffé värme system. Och miljön är rätt trist. Skall nog föreställa en arabisk utegård.
Den bästa maten jag någonsin har ätit! Fantastiskt bemötande och lyhörda personal. Rekommenderas stark!
God, enkel och väldigt prisvärd mat på lunchbuffén. Första besöket men kommer definitivt återkomma! Trevligt bemötande från personalen. Ett bra lunchställe helt klart. Skulle uppskattat någon form av beskrivning av de olika maträtterna med eventuella allergener utskrivna. Kan inte säga så mycket om atmosfären inne i restaurangen då det varit studentfirande där tidigare och inte helt iordningställt så det gav ett något rörigt intryck. Lite trevligare uteservering och skyltar vid maten så kan de nog hoppa upp ett hack till.
Mysig restaurang på gågatan. Maten vällagad, god och prisvärt.Mat: 4/5
Har ätit så mycket bättre libanesisk mat, blev besviken. Men magfyllaMat: 2/5
Lunch, buffé: En fräsch, god o frikostig buffé. Dock kunde det varma gärna varit varmare.
En ny ägare som är så underbar och trevlig. Buffén som är så lyxig kostar endast 99kr och då ingår som sagt mat massa sallad frukt och kakor och kaffe.
Ett bra ställe, men lite för dyra priser. Lunchen är tyvärr inte så varierande. Ett stort plus är däremot deras goda nygräddade bröd och kvällsmaten!
Lunchar där ibland och maten är alltid god dock lite fler variation på rätterna hade behövts. Allt är mycket gott och fräscht. Alltid soppa och någon god efterrätt och frukt finns För 99 kr väl värt pengarna för buffé Trevliga ägare
Fantastisk service, fina råvaror god varierad meny härlig stämning som för en till Mellanöstern. Rekommenderas starkt!!!!
Comment on this business

to add Jasmin Al sham café map to your website;