facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Jazz Sushi

About

Hej! Välkomna till Jazz Sushi för en unik smakupplevelse!



"En liten och mysigt restaurang med jättegod sushi."
Address: Österlånggatan 41, 46130 Trollhättan (commune)
Phone: 4652012234
City: Trollhättan
Zip Code: 46130



related searches: Jazz sushi menu, Sushi Forte dei Marmi
Similar places near
Trollhätten Sushi Wasabi Bar Trollhätten Sushi Wasabi Bar 209 meter Maten är fräsch och god. Beställer alltid på plats, för avhämtning
Sushibar Wasabi Sushibar Wasabi 227 meter Trevlig restaurang med avslappnad atmosfär. Otroligt god mat. Kommet att återkomma.Ma...
Mr. Sushi Trollhättan Mr. Sushi Trollhättan 559 meter God och ofta ála minut gjord sushi. Mycket bra
Reviews
Maten står för länge p.g.a slarv i kassahantering. Personalen är stressad. Kyckling teriyaki varken grillas eller steks utan mikras, 2 gånger.
Jag älskar att gå till detta stället. Maten är god personalen är trevlig och lätt att prata med. Deras misu soppa är underbar och deras maki är min favorit. Rekommenderar starkt att ta vägarna förbi och ta del av deras underbara mat.
Enkel lokal, underbar mat, färsk och tillagad vid beställningMat: 4/5
Man fick gå Smörgåstårta där, gjordes på Coop i Trollhättan.
Jämför med sushi som jag ätit på många ställe runt om i Göteborg och då är denna sushin något av det sämre jag ätit om inte sämst. Riset är smaklöst, överkokt och kompakt. Makin och insideout måste ha legat i plast länge så sega som de var och misosoppan var blaskig. Till råga på allt så var det dyrt! Min första recension någonsin, men denna gången var jag tvungen.
Bästa sushin! Har jag vägarna förbi så åker jag alltid hit och äter. Rekommenderar det varmt.
Trollhättans bästa sushi. Du får vänta en liten stund på maten, men det är värt väntan då det känns väldigt familjärt och då maten tillagas med stor kärlek och kunskap. Kvinnan som driver restaurangen är otroligt trevlig och service minded. Råvarorna är riktigt bra, och i sin helhet så är det en riktigt lugn och smakrik upplevelse. Klassisk vällagad sushi, med de enkla smakerna som skall finnas där.
Super otrevlig personal!! Fick be om ursäkt och gick därifrån.
Överlag en god sushirestaurang, även för de som i vanliga fall kanske inte gillar sushi som undertecknad. Något bättre prisvärdhet än konkurrenterna i stan, men också något långsammare med beställningarna.
Riktigt bra sushi! Trevligt bemötande och kul att de skickar med lite extra är provsmaka!
Comment on this business

to add Jazz Sushi map to your website;