facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Jekko Sverige

Jekko Sverige

About

Svenska Jekko AB är generalagentur för Jekko minicranes.
Vi erbjuder marknadens mest innovativa minikranar.

Story

Jekko minikranar - marknadens mest innovativa lösningar

Svenska Jekko AB är en del av Vara maskinimports starka plattform och består av ett framgångsrikt team med många års erfarenhet. Genom innovation och tekniska/smarta lösningar vill vi hjälpa dig som kund att utvecklas i ditt arbete.
Du ska känna dig trygg i en relation med oss tack vare våra 40 år i maskinbranschen, kunnande och service. Jekko borgar för en säker lönsamhet genom innovation, kapacitet och flexibilitet.



"Jekko minikranar - Marknadens mest innovativa lösningarSvenska Jekko AB är en del av Vara maskinimports starka plattform och består av ett framgångsrikt team med många års erfarenhet. Genom innovation och tekniska/smarta lösningar vill vi hjälpa dig som kund att utvecklas i ditt arbete.Du ska känna dig trygg i en relation med oss tack vare våra 40 år i maskinbranschen, kunnande och service. Jekko borgar för en säker lönsamhet genom innovation, kapacitet och flexibilitet."
Address: torggatan 56, 534 50 Vara
Phone: 010 188 00 70
City: Vara
Zip Code: 534 50


Similar places near
Elversgården Svets Elversgården Svets 6 km Vi tillverkar laserskurna Roster till Viking Bio, som vi sålt under en längre tid. D...
Reviews
Perfekt minikran för att lyfta glastak med.
Comment on this business

to add Jekko Sverige map to your website;