facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Jennifers bakverk

"Vi är ett café och hantveksbageri som bakar från grunden med bra råvaror och minnen från förr. Mitt bröd är ett hantverk med rena lokala råvaror, inga tillsatser. Transporterna är minimala och varje bröd och bulle är varsamt bakat förhand, vilket jag lovar känns i smaken.Välkommen in i vårt café och bageri!Vi finns i Gamla Snöstorpsgården i HalmstadCecilia med familj"
Address:
Phone: 0760- 13 31 31
City: Halmstad


Similar places near
Östras butiker Östras butiker 455 meter Vi har 3 egna butiker, alla belägna i Halmstad. På Hallarna köpcentrum(även café), Kl...
Reviews
Underbar pärla bara 10 min bort från E6. Konditori och bageri i en gammal skola med charmig miljö, trevlig personal och himla god fika. Väl värt ett stopp på resan!
Väldigt mysigt bakeri. Fantastisk frukostbricka med valfri fralla, ost, skinka, gurka och grönsaker, ett kokt ägg osv. Med kaffe 95kr. Väldigt gott och prisvärt!
Mycket trevligt café med vänlig personal. Vi åt frukost i form av väldigt goda frallor med ost och skinka.
Mysigt fik och bageri. Gott kaffe och kaka. Kommer att besöka detta fik fler gånger.
Underbart! Vackert inrett+ liten uteservering. Trevlig personal som passar upp och skämmer bort. Vi valde deras frukostbricka för 95 kr, med en massa gott på. Det var som en liten hotellfrukost fast mycket godare!
Utemiljön är ännu inte färdig, men jag kommer definitivt tillbaka. Spännande att få se hur det blir. Att sitta och fika med Snöstorps vackra kyrka i blickfånget är en upplevelse bara det. Jättegott fikabröd var det så hit ska jag tillbaka. Tack snälla ni för en underbar stund i vårsolen.
Mysigt ställe fantastiska kakor, bullar och matbröd har inte provat resten men allt de gör är suveränt
Gott kaffe samt bröd saknade lite erbjudande som t.ex smörgåsar då vi hade körtl många mil för att besöka detta Café lätt att hitta lite äldre miljö
Mycket mysigt ! De godaste semlor vi någonsin ätit ! Trevligt att kunna se in i bageriet. Hoppas ni kan utnyttja området framför, till uteservering till sommaren . Lycka till
Mycket god fika och snygg inredning, kan vara det bästa wienerbrödet jag ätit.
Comment on this business

to add Jennifers bakverk map to your website;