facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Jennygården

About

Jennygården är en gammal 1700-tals gård mitt i centrala Kalmar. Här bodde Jenny Nyström som barn. Hon är född i huset bredvid men uppväxt på denna gård.

Story

Välkommen till Jennygården i Kalmar!
Jennygården är en gammal 1700-tals gård mitt i centrala Kalmar. Här bodde Jenny Nyström som barn. Hon är född i huset bredvid men uppväxt på denna gård. Den gamla känslan finns bevarad med ursprungliga stockar i taket. Vi har två lägenheter på ca 20 kvm plus sovloft, samt två större rymligare lägenheter på 50 kvm för 4 pers. Ni kan njuta av en mysig innegård utan insyn med utemöbler och grill. Närmaste badstrand 1 km (Kattrumpan, Kalmarsundsparken).

Hos oss kan du bo i 4 olika altenativ:

Gårdshuset -2 rum och kök för 4 pers, 50 kvm

Loftet-2 rum och kök för 4 pers, 50 kvm

Stallet -Ett litet hus med sovloft för 2-3 pers

Grindstugan -Ett litet hus med sovloft för 2-3 pers.



"Jennygården hyr ut fullutrustade, moderna lägenheter i centrala Kalmar. Bo hos oss på din semester eller på tjänsteresa. Långtidsboende eller korttidsboende. Ett rum med sovloft och kök från 490 kr per natt. Två rum och kök från 650 kr per natt. Fritt Wi-Fi, tvättstuga och tillgång till möblerad innergård. Välkommen till ett modernt lägenhetshotell och boende i 1700-talsmiljö med gångavstånd till Kalmar centrum.* Moderna, fullutrustade lägenheter.* 2 rum ock kök eller 1 rum med sovloft och pentry.* Centrala Kalmar, gångavstånd till Kalmar C.* Wi-Fi, tvättstuga, möblerad innergård.* Boende enstaka nätter eller långtid.* Pris från 490 kr per natt."
Address: Jenny Nyströms gränd 5, 392 33 Kalmar (Kalmar)
Phone: 072-150 01 49
City: Kalmar
Zip Code: 392 33



related searches: Hotell Svanen Kalmar
Similar places near
Kalmar Sjömanshem Kalmar Sjömanshem 840 meter Fantastiskt läge precis vid hamnen. Nära många fantastiska restauranger och barhäng. ...
Svanen Hotell & Vandrarhem Svanen Hotell & Vandrarhem 1 km Trevlig personal, som får upp det några stjärnor och läget i Kalmar. Annars rummen lu...
Reviews
Lång tid från dess att man fått bokningsförfrågningsbekräftelse vilket ställe har ens det tills att man fick veta att det inte gick att boka. Man kan skicka förfrågan för att bo en natt, men flera dagar senare fick man besked att bokningsförfrågen inte gått accepterats.
Urusel service och kundbemötande. Vi hade skickat en en bokningsförfrågan, får svar väldigt sent att man inte kan boka enbart 1 dygn vilket inte stod någonstans på hemsidan och borde heller inte vara ett valbart alternativ i bokningssystemet isåfall. Tack var det kommer vi knappt kunna hitta boende då vi blev nekade så tätt inpå vår resa.
Ganska risigt, luktar gammal sommarstuga på detdär sättet som fastnar i huden och kläderna. Golvet i sovrummet lutar så man ligger lite uppochnervänd. Ofräscht och kallt. Men billigt och man får ju vad man betalar för. Sängkläderna förvaras dessutom utomhus i en gammal lekstuga som saknar fönsterrutor. Ofräscht tbh.
Mycket prisvärt suveränt litet ställe mitt i Kalmar. "Stugorna" bedrivs som självhushåll vilket gör att du förutom lakan, tvål och det nödvändigaste kan behöva ta med dig eget dasspapper. Rekommenderar stället dock varmt.
Okej vad Kan man säga, Fint ställe helt ok Lite problem när vi skulle checka in, annars är de bra, Jag ger de 3 stjärnor eftersom de är helt ok, en lite dålig sak är att man hör bilvägen väldigt högt på kvällen när man vill sova, och grannarna som går där uppe, Annars tycker jag att de här stället var prima
Jättefint boende nära till allt. Charmig innergård, bra kök i lägenheten och tillgång till tvättmaskin.Rum: 4/5
Rymligt, charmigt, prisvärt! Ska du av någon obegriplig anledning hänga i Kaaama är det här du ska bo.
En underbar plats mitt i centrum av nuvarande stadsnerven men förr i tiden var Norra Vägen en betydligt lugnare gata.Plats: 5/5
Fantastiskt läge, mitt i Kalmar. Lägenheter med självhushåll. Rent och fräscht. Trevliga värdar. Rekommenderas varmt!
Det fanns ingen dörr till stora bäddrummet
Comment on this business

Directions to Jennygården with public transportation


Tullslätten 60 meters
101
105
106
160
161
401
402
405
411
Tullslätten 60 meters
Tullslätten 60 meters
101
105
106
160
161
401
402
405
411
463
Sveaplan Kalmar 90 meters
405
Kalmar Sveaplan 90 meters

to add Jennygården map to your website;