facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Jensen's Bøfhus

Address: Näverlursgatan 36 , Göteborg 421 44, O, SE
City: Göteborg
Zip Code: 421 44



related searches: Jensens Bøfhus - menu, Jensens Bøfhus Åbningstider, Jensens Bøfhus frokost tilbud, Jensens Bøfhus Silkeborg, Jensens Bøfhus Take Away, Jensens Bøfhus Malmø, Jensens Bøfhus Copenhagen, Jensens Bøfhus Stockholm
Reviews
-Lagom mängd till lunch av en smakrik biff som var mör och mediumstekt, serverad med en pepparsås till mig och med en whiskeysås till min osläktsbror av trevlig personal, som serverade oss inom rimlig tid så att vi fick biffen och den råstekta potatisen varm och nylagad. -Och till ölen som i vanlig ordning kom in först till bordet serverades det lite popcorn. -Gott med lite tilltugg. -Och notan för hela kalaset var riktigt prisvärdigt för det var ju dessutom en helgdag 1 maj.
En trevlig atmosfär mitt i centrala Göteborg. Bra mat, service och mycket god efterrätt, speciellt den belgiska chokladkakan. Men var beredd på att få vänta på maten under lunchtid.
Det är en trevlig restaurang, maten smakar bra. Dock får man vänta ganska länge. Plus för barnmenyn med pyssel. Priserna är helt okej, speciellt på lunchmenyn.
Inte vad det har varit.. Men dock inte dåligt, men inte den klass och standard som var för några år sedan. Behandlingen av råvaror är inte top notch längre. Mycket samma smaker oavsett kött och del. Det händer att man får be om att få rätten utbytt, vilket dom gör direkt och utan prat. Som sagt inte vad det har varit, men inte dåligt.
Exakt standard, stället är likadant som för 10 år sedan, man vet vad man får. Och denna middag gjorde oss nöjda och mätta. Hade jag tur med köttet? Det höll hög nivå.
Godaste huvudrätterna och godaste efterrätterna! Ser ut som lite mat! Men tro mig du går där ifrån med matkomma! Allt detta för en billig peng! Speciellt vid lunch fram tills klockan 16.00!!
Jättenöjda, trevlig personal. Hjälpsamma med både Gluten och andra allergier så det blev en del special. Köttet var perfekt tillagat. Upplevde heller inte någon längre väntan trots att det var fullt.
God och prisvärd mat. Bra för barnen med lekrum och egen barnmeny.
Maten är jättegod... Lax, potatismos med bacon... Serveringstiden är lång... Väldigt lång. Och musiknivån är alldeles för hög...
Alltid gott kött. Trevligt matställe, enda tråkiga är att det kan ta lite tid att få maten.
Comment on this business

to add Jensen's Bøfhus map to your website;