facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Jensens vildsvinshägn

Jensens vildsvinshägn

About

– Anlagstesta din hund i vildsvinshägn under kontrollerade former

Story

Välkommen till Jensens vildsvinshägn

– Anlagstesta din hund i vildsvinshägn under kontrollerade former

Välkommen till ett stort fint vildsvinshägn som ger den äkta jaktkänslan vid ditt träningstillfälle. Hägnet är beläget i de tusen sjöarnas landskap som Dalsland brukar kallas. Placeringen i Västra Götalandsregionen gör att det är korta resvägar för de som bor i upptagningsområdet, Bohuslän, Värmland, Älvsborg och Skaraborg. Någon sjö finns inte i hägnet men väl naturliga vattendrag så som bäckar och sumphålor vilket erbjuder vildsvinen härliga gyttjebad. Huvudhägnet innehåller en växlande biotop med allt från vildvuxen åker till täta buskage och storskog. Vi har byggt hägnet i samråd med SKK och är nu certifierade för diplomerade anlagstester som kan stambokföras på hunden. Vi samarbetar med flera rasklubbar för att tillmötesgå deras önskemål i största möjliga mån.

Anlagstester i vildsvinshägn i Västra Götalands län

Vildsvinsstammarna sprider sig i Sverige och inte minst i Västra Götalandsregionen.Behovet av hundar som är lämpade vid jakt för förvaltning av vildsvinsstammarna ökar. Även behovet av hundar som är dugliga till trafikeftersök av skadade vildsvin ökar.
För att särskilja vilka hundar som är lämpliga för dessa ändamål bör man kunna erbjuda hundägare och eftersöksjägare möjligheten att under kontrollerade former bedöma hundens lämplighet vilket kan göras i hägn. Men också stort intresse för vildsvinshägn med anlagstester har visats av ägarna till sällskapshundar som vistas i miljöer där vildsvin kan förekomma i det fria. Man vill helt enkelt veta hur hunden skulle reagera vid ett spontant möte med vildsvin. Ett möte som förr eller senare kommer att ske även om man inte aktivt söker kontakt med vildsvin.

Products

-Hundträning vardagar 600 kr (per hund för varje påbörjad timma)

Hundträning lör-sön och helgdagar 800 kr (per hund för varje påbörjad timma)

Att skjuta vildsvin för egen hund 3500 kr (Ring alltid innan bokning av denna tjänst för att kontrollera tillgängligheten)

Du kan även köpa köttet 30 kr/kg passad. 55kr/kg passad och flådd.

SKK Diplomtest/Anlagstest med godkänd bedömare. 1500 kr (per hund för varje påbörjad timma)

Address: Rölanda-Högen Lund, 668 93 Ed (Dals-Ed)
Phone: 0730-510 491
City: Ed
Zip Code: 668 93


Reviews
Bra ställe med olika nivåer på hägn och bra lugn bedömare. Blir flera gånger för min hund. Rekommenderas verkligen om man vill träna sin hund att gå på vildsvin.
Mycket proffsigt. Vill du få din hund att träna på vildsvin så åk hit. Kunskap råd å rön ja allt i ett.
Comment on this business

to add Jensens vildsvinshägn map to your website;