facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Jerico restaurang

Jerico restaurang

About

vi har pizza, flafel , shawrma , sötsaker , baqlawa och färsk juice



"Vi på Pizzeria Virserum levererar utsökta pizzor men vi har också andra rätter att erbjuda. Med en uteplats nära vattnet kan du i lugn o ro njuta av maten."
Address: storgatan 25, 57080 Virserum
Phone: 049531803
City: Virserum
Zip Code: 57080


Similar places near
Virserums Pizzeria Virserums Pizzeria 0 meter Ganska smaklös. Såg god ut, men blev en besvikelse. En annan gång fattades champinjon...
Reviews
Mycket uppskattat av barnen, bor I Malmö där pizzan är riktigt dålig jämfört med denna.
Mycket god mat och trevlig värd. Vi kände oss bekväma och kommer att komma regelbundet från och med nu. Vi är glada att vi fick denna rekommendation från vänner. Tack!!!
Jag tycker om att hämta pizza härifrån det är en inbakad bussola som är favoriten på detta stället.. men något annat som de har som min tjej är väldigt intresserad av är avokadopizzerna hon är vegetarian och hon tycker mycket om den..Mat: 4/5
Riktigt god pizza med tunn fin botten och fräsch pizzasallad. Trevligt bemötande och bra service. Minuspoäng för att dricksglasen kändes smutsiga.
Goooooood och gooooood En av de bästa restaurangerna som jag kört förbi. Maten smakar jättegott och personalen gör att man ha ett leende på sitt ansikte
Vi var ett sällskap på 9 personer och restaurangen var nästan tom på gäster. Den första av oss fick sin pizza efter ca 35 minuter och den sista av oss hade inte fått sin efter en timme så han krävde pengarna tillbaka. De gjorde inte pizzorna i beställningsordning då andra sällskap som kom långt efter oss fick mat före oss. Sämsta service jag någonsin upplevt!
Alltid bäst pizza och shawerma!!! Orden kan inte beskriva hur gott mat är här samt trevliga personal. Jag rekommenderar den här restaurangen väldigt mycket!
Man fick vänta över 35 min fast det inte var några andra gäster....
Bäst i test? Snarare SÄMST i test! Virserum måtte nog aldrig haft bra kvalité eller standard på utemat till den nivå att folk har blivit desperata och äter vadsomhelst. Förstår inte hur folk kan äta här eller hur folk ens tycker det är gott. Skandalöst. Ni har säkert aldrig ätit en pizza förut i era liv eller besökt andra restauranger på andra ställen än Virserum. Fullständigt oätbart och förvånadsvärt låg kvalité på maten både här samt på den andra pizzerian "Betjänten". Slängde hela pizzan på båda restauranger. Bäst i test? Skulle inte tro det! 0 stjärnor!
Pizzan var god, men det var den minsta och fattigaste 90kr-pizza jag ätit. Restaurangen var lite halvsunkig.. Nej, vi kommer inte tillbaka!
Comment on this business

to add Jerico restaurang map to your website;