facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Jernbruket Vedgrill & Öl

Jernbruket Vedgrill & Öl

About

Öppet Tor-Lör 16.00-00.00.
Jernbruket skall fyllas med själ & integritet, grundat i ett hållbart tänk.
Boka bord på: www.jernbruket.se

Story

På Jernbruket lagar vi mat över öppen eld - ja vi grillar, länge eller kort - och försöker skapa rena tydliga smaker där råvaran och grillmetoden får komma fram maximalt. Vi köper vårt kött lokalt, från bönder som står utanför industrins hetsjakt och istället ger sina djur gräs och klöver året runt. Betande djur ger ett öppet och vackert landskap, och även ett betydligt godare kött. Även grönsakerna köper vi i största möjliga mån lokalt. Både kött och grönsakerna är ekologiska. Menyn ändras veckovis och styrs av vilka råvaror som är i säsong. Vårt fokus är alltid det naturliga, närproducerade och säsongsberikande.

Address: Floda Stationsväg 3, 44830 Floda, Västra Götalands Län, Sweden
Phone: 0733-696173
City: Floda
Zip Code: 44830


Similar places near
Tcb Café  Floda Tcb Café Floda 119 meter Nostalgi på hög nivå. Fräckt, fräscht och trevligt. Personal som verkligen ser till a...
Château Sillberg Château Sillberg 845 meter Château Sillberg
Reviews
Åt deras avsmakningsmeny. Kan varmt rekommendera den! Mycket goda rätter med elden som bas.. Mycket bra servis som gärna pratade om maten och med gästerna. Mycket välkomnande miljö om man så sitter ute eller inne på loftet.
Mycket trevligt ställe med hantverksmat, supergoda hamburgare, Kan verkligen rekommendera cheesburgaren. Därtill lokala soda och ölsorter.
Jernbruket är kung på grillat kött. Man bör förbeställa en cotes du beuf eller clubstek. Hängmörad! Sist besök hade de en T-ben från wagyū. Väldigt smakrik. Var beredd på att lokalt hängmörat kött av superkvalitet kostar. Dock lätt värt priset. Set menyerna är helt ok, jag har provat det ett par gånger men föredrar att köpa endast en grillad steak. Vill man ha något enklare så har de fina hamburgare för 180 pix. Lokalen är charmig och det kan bli lite trångt. Personalen är med charmig eller hur man ska beskriva det. Rustika? Ljudvolymen/akustiken när det är mycket folk är irriterande, jag kan inte förstå varför man i dessa lägen ska envisas med att spela musik som ändå inte går att lyssna på. Folk höjer sina röster och det blir en ond cirkel. Jobba på akustiken så har Jernbruket en given ”charmig” femma hos mig! Köttet har en given femma varje gång
Vi besökte denna pärla för drygt en vecka sedan. Vi körde 5-rätters avsmakningsmeny + att vi betalade lite extra för att även få smaka ryggbiffen. Allting va mycket gott och servicen va väldigt trevlig och serviceminded, utan att bli formell och stel. Vi pratade länge med flera ur personalen och alla fick oss att känna oss väldigt välkomna. En annorlunda och mycket trevlig krog.
Satt i bardelen. Baconburgare med bluecheese. Något för hög musik, men härlig doft från grillen och trevligt stök vid grill och bar. Smakerna satt perfekt. Mycket skickligt. Bästa burgaren efter Davenport Roadhouse vid Highway 1, California. Pris och kvalitet hänger ihop här. Bosse R
Alltid lika välgjord mat, bra varnande meny! Och man blir alltid välbemött av personalen : Barnvänlighet: Personalen var väldigt lyhörda av vad barnen gillade och anpassade rätterna enkelt efter önskemål Parkering: Parkering finns strax utanför. Väldigt lätt att ta sig dit även kommunalt med tåg och buss
Väldigt mysig inredning, bra service , valde rallarburgaren, blev osäker om tomatchutney skulle funka ihop med det andra, och det visade sig vara en fantastisk god hamburgare och kombinationen var helt rätt.en mindre detalj var att jag fick alldeles för lite Västerbotten ost på mina pommes som jag hade valt med Västerbotten topping för 15 kr extra.. rekommenderar platsen, och lär återkomma.
Synd att avsmakningsmenyn från förra helgen inte innehöll mer kött.
Här trivs man! Supermysig lokal, ett litet tegelhus vid vattnet. Att komma in i värmen här en kall kväll är som att komma hem. Personalen är trevliga och kunniga. Maten e helt galet bra. Bra råvaror och hantverk i köket. Jag längtar tillbaka. En upplevelse.
Suverän service och underbar god hamburgare med tillbehör; det tråkiga är de något höga priserna på alkoholen som vin och öl.
Comment on this business

to add Jernbruket Vedgrill & Öl map to your website;