facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for JFK Offshore

JFK Offshore

About

JFK´s utbildningar för arbete inom lyftsäkerhet / rigging och offshoreindustrin. Vi är certifierade och utbildar enligt norsk och svensk standard.

Story

JFK´s utbildningar för arbete inom lyftsäkerhet och offshoreindustrin. Vi utbildar enligt norsk standard.

Efter avslutad och godkänd utbildning hos oss får du ett certifikat inom lyftsäkerhet som är något utöver det vanliga. Har ni valt med inriktning inom olja och gas så får ni ett certifikat som är godkänt i Norge och utfärdat av en norsk myndighet.

Vi har utbildningar såsom:
- G11, modul 1.1 och 2.3 (stropp&anhuker)
- Riggerkurs, modul O-1.1, O-2.2, O-3.2
- Flänsarbete/Bultdragning, NOG rettningslinje 118 (Flensearbeid)
- HLR, D-HLR
- Fallsäkring


G11
Är en klassrumsbaserad utbildning på tre dagar där vi varvar teori med praktik
Det är en grundlig genomgång (både teoretisk och praktisk) av de lyftredskap som är vanligast när det kommer till kran och lyft.

Riggerutbildningen är uppdelad i två moment,
- Det första momentet är en e-learning som ni sitter hemma och går igenom den teoretiska biten av kursen med et avslutande test.

- Det andra momentet kommer ni till vårt träningscenter och tar praktikdelen, här går vi även igenom lite djupare ett par viktiga delar av teorin igen. 5 dagar

Flänsarbete/Bultdragning
Är en klassrumsbaserad tredags utbildning. Huvudmålet med utbildningen är att ge er en grundläggande kunskap kring förberedelse, planläggning, genomgång och dokumentering av arbete gällande flänsmontage med bultdragning.

Fallsäkring
Är en klassrumsbaserad utbildning på 1 dag (8h).
Utbildningen ger dig en god grund för säker användning av fallsäkringsutrustning. Du får god insikt i hur fallsäkringsutrustningen är uppbyggd och hur man på ett säkert sätt använder redskapet för att undvika skador och olyckor. Fallsäkringsmodulen behöver personer som arbetar i olja och gas branschen på en höjd över 2 meter.

HLR, D-HLR
HLR, hjärt-lungräddning är en metod för att upprätthålla blodcirkulation när hjärtat stannat.
D-HLR är hjärtstartaren som analyserar hjärtats rytm och kan avgöra om det är lämpligt att ge en elektrisk stöt, en defibrillering. Eller om det är bättre att göra HLR. Som användare kan du inte ge en stöt om hjärtstartaren inte rekommenderar detta.

Hör gärna av er till oss så får ni mer information

Address: Rosengränd 4, 302 93 Halmstad
Phone: 035-12 93 10
City: Halmstad
Zip Code: 302 93



related searches: NORDTAC
Comment on this business

to add JFK Offshore map to your website;