facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Jh Stockholm bygg

Jh Stockholm bygg

About

Badrum renovering
Kök renovering
Total renovering
El arbeta

Story

Företaget ”JH Stockholm Bygg” grundades år 2017 och tack vore våra nöjda kunder .

Under årens lopp har vi samlat mycket erfarenhet inom vår bransch och har fått ett stort antal nöjda kunder som kommer tillbaka till oss om och om igen. Idag erbjuder vårt företag ett komplett utbud av tjänster för större reparationer.

Geografien i vår verksamhet sträcker sig till huvudstaden Stockholm och Stockholmsregionerna. Hem renoverade professionella byggare ”JH Stockholm Bygg” ligger i de mest prestigefyllda områdena i huvudstaden. Vårt företag strävar efter att hålla jämna steg med tiden och är öppen för innovation. Vi är glada för att möta de mest ovanliga önskemål från våra kunder och är redo att göra allt för att tillfredsställa även de mest kräsna kunder.

Dessutom alltid strävar vi efter att erbjuda våra kunder de mest gynnsamma förutsättningar för samarbete, och därför utvecklat ett nytt system för totalrenovering av hus/lägenhet/vila med mer. Den viktigaste resursen i vårt företag, som gör det möjligt för oss att sätta ambitiösa mål och uppnå dem, det är våra anställda.

Vi väljer de bästa yrkesverksamma inom byggbranschen med stor erfarenhet. Regelbundna repetitionskurser, periodiska certifieringar ger medarbetarna möjlighet att ständigt övervaka de senaste trenderna inom bygg konst och skickligt använda den senaste högteknologiska utvecklingen.

Vid reparation hemma hos våra kunder, vi strikt följa alla tekniska standarder som gäller inom byggandet.
Vi uppskattar lojalitet till våra kunder, så vi försöker hitta en individuell inställning till varje kund och göra arbetet i alla sina önskemål.
Idag, efter att ha anlänt till vårt företags kontor, får du särskilda samarbetsvillkor som passar dig.

Vi erbjuder våra kunder:

Individuell avtalsform med hänsyn till kundens önskemål
Flexibelt betalningsschema
Särskilda rabatter för varje kund
Skräddarsy din design
Huvudvärdet av företaget ”JH Stockholm Bygg” är våra kunder som uppskattar samarbete med oss ​​och rekommenderar oss till närmaste kunder.



"Vem är JH kylservice AB ?JH kylservice AB är ett växande bolag som har funnits på marknaden sedan 2010 men med erfarenhet som sträcker sig mycket längre än så och med strävan om att erbjuda kunderna personlig service med hög klass på installationer och servicearbeten på samtliga våra tjänster inom el, ventilation, kyl, värme, och entreprenad. JH kylservice projekterar, installerar och servar även livsmedelskyla, komfortkyla, industrikyla, luft-befuktning, värmepumpar samt storköksmaskiner och entreprenadmaskiner.Vår målsättning är att skapa driftsäkra, miljösäkra och energisnåla anläggningar.Vi har såklart också jourverksamhet kvällar och helger. Vi är även måna om att ständigt ställa upp för både företagare och privatpersoner vid behov"
Address: Albyvägen 15, 14557 Norsborg, Stockholms Län, Sweden
Phone: +46790699991
City: Norsborg
Zip Code: 14557


Opening Hours

Monday: 08:00 - 19:00
Tuesday: 09:00 - 19:00
Wednesday: 08:00 - 19:00
Thursday: 08:00 - 19:00
Friday: 08:00 - 17:00
Saturday: 09:00 - 17:00


related searches: J bygg, Sweden bygg
Similar places near
Bridge TCA AB Bridge TCA AB 1 km Vi erbjuder alla typer av måleri- och snickeriarbete. Instagram: @bridge_bygg
Soukra AB Soukra AB 1 km About
Soukra AB is a Swedish construction company offering services within civ...
Soukra mätkonsult AB Soukra mätkonsult AB 1 km Soukra Mätkonsult AB är ett företag i ständig utveckling. Vi uppmuntrar ett vänligt o...
Flq Byggkonsult Flq Byggkonsult 2 km Kan vara den sämsta människan till byggare Sverige skådat. Håller inte vad som lovas,...
Noga Entreprenad AB Noga Entreprenad AB 2 km Jag har flyttat tillbaka till min, av NOGA, Plusrenoverade hyresrättslägenhet. Result...
Comment on this business

to add Jh Stockholm bygg map to your website;