facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Jidapha Thai Res. i Hemse Gotland

Jidapha Thai Res. i Hemse Gotland
Address: storgatan 46, 62350 Hemse
Phone: 0700935086
City: Hemse
Zip Code: 62350


Opening Hours

Monday: 11:00 - 14:00
Tuesday: 11:00 - 14:00
Wednesday: 11:00 - 14:00
Thursday: 11:00 - 14:00
Friday: 11:00 - 19:00
Saturday: 12:00 - 19:00
Sunday: 16:00 - 19:00

Reviews
Åt en tom ka gai som var helt OK. Saknade lite sting och tryck i smakerna men den slank ner. Trevlig personal och det var kort väntetid. Det är lite slitet men kändes ändå som att vi fick vad som förväntades generellt.
Jag och min pappa åt pad thai här. Kålen smakade mycket gammal och de hade inte koriander på. Vi kunde inte ens äta upp.
Blev jätte besviken då det står på hemsidan att ni har öppet, öppettiderna var även ändrade för 6veckor sedan vilket gjorde att jag trodde dom var stämma. Sedan när vi kom dit stod det en liten skylt på dörren att det inte öppnar förens i maj och det är nu mars. Tycker att sådan information skall finnas på hemsidan.
God paneng med kyckling. Men blev matförgiftad. Har aldrig varit såhär sjuk förut. Kommer aldrig äta där igen!!
Sen restaurangen bytte lokal har kvaliteten sjunkit rejält. Maten är medioker och endast prisvärd om man tar lunchbuffé och är hungrig. Service och kundbemötande är uselt och ta inte lunchbuffé på avhämtning, då är portionerna minimala. Lokalen är billig och dåligt inredd.
Jättegod mat! Speciellt kyckling med grön curryMat: 4/5
Friendly staff and very tasty food. All dishes cost the same except the spring rolls and the vegetarian. The portions are big and generous. Översatt av Google Vänlig personal och mycket god mat. Alla rätter kostar lika mycket utom vårrullarna och det vegetariska. Portionerna är stora och generösa.
Mycket god mat!! Trevligt bemötande, bilder på maten så det var lättare att beställa. Vegetariska alternativ: Gott o mycket mat
God thailändsk mat. Rolig och trevlig ägare. År ni på Hemse och är hungriga besök gärna detta ställe. Lokalen är sliten men som sagt så är maten god och prisvärd.Mat: 4/5
Väldigt god mat!! Tyvärr med jätteräkor och ingen tofu, vilket drar ner från 5 stjärnor.
Comment on this business

to add Jidapha Thai Res. i Hemse Gotland map to your website;