facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Jimmys Teamcenter

About


Ibland behöver människor bara koppla av och ha kul tillsammans och ibland behövs engagerande utvecklingsdagar för mer arbetsglädje, samarbete och framgång. Jimmys Teamcenter arbetar sedan 1993 med aktiviteter och utvecklingsprogram.

Story

Jag gillar Glädje på jobbet och i livet. Ibland behöver människor bara ha kul och koppla av och ibland behövs förändring och utveckling. Därför erbjuder jag dels kortare aktiviteter för grupper som en del av en konferens t ex. Här är fokus på skratt, utmaning, lekfullhet mm. Den andra delen handlar om uppdrag för företag och organisationer. Det kan gälla samarbete, konflikter, spelregler, medarbetarskaps-utveckling och ledarskap. Mänsklig empatisk kontakt engagerar mig och här är NVC (NonViolent Communication) mycket värdefullt. Jag arbetar själv eller med kunniga kollegor som delar min tro på Upplevelsebaserat lärande - Att göra och lära från det är roligare och lärorikare för att vi använder flera sinnen.

Address: Backsveden 96, 821 50 Bollnäs
Phone: +4670 3310201
City: Bollnäs
Zip Code: 821 50


Similar places near
LRF Konsult LRF Konsult 2 km Vi tycker att ni har glömt bort oss genom åren trogna kunder, med allt ert digitala. ...
Work for you Bollnäs Work for you Bollnäs 2 km Välkommen till en av Sveriges första fristående jobbförmedlingar! Vi fokuserar på ind...
Comment on this business

to add Jimmys Teamcenter map to your website;