facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Jit's thaimat

Jit's thaimat
Address: Hudiksvallsvägen 8, 82722 Ljusdal
Phone: 0702640478
City: Ljusdal
Zip Code: 82722


Similar places near
Gui Lin Restaurang Gui Lin Restaurang 1 km Supergod mat och service. Ett ställe vi besöker många gånger under semestern
Reviews
Helt klart topp 3 bästa pad thai jag ätit i Sverige!Mat: 5/5
BÄSTA thaimaten vi ätit, lunchbuffén är heeeelt otrolig. Vill äta här varje dag resten av mitt liv!!!
Om man gillar burkchampinjoner är detta stället för dig! Mindre kärlek till maten tyvärr då det säkert skulle kunna vara betydligt bättre med andra råvaror.
Jättegod mat och den starka rätten jag tog, nr 11 med kyckling var verkligen stark. Lite dålig svenska på kocken/biträdet men han lagade väldigt god mat. Helt ok sittplatser, saknade sambal vid bordet, annars väldigt bra.
Buffe bestående av två rätter. Ofräsch lokal.
Mycket bra mat, smaklig och stor portion! Servicen kanske var lite långsam och damen i kassan hade ett hett temperament som kunden före mig fick smaka på Jag började tänka på ett avsnitt av Seinfeld.... Tips: säg till om pinnar, servett, soja, chilisås och allt annat du vill ha annars blir det bara "plain" mat i en låda. Men, jag charmas faktiskt av lite svårflörtade ställen där maten får tala sitt eget språk. Rekommenderas!
Det var dyrt för ett thai hak i en liten stad. Maten var extremt stark stod inget om det på röd curry och för 10kr extra om man stannade och åt så fick man bara maten serverad på en bricka. Pinnar, bestick, servett och dricka fick man en pekning in mot köket för vad man kunde hämta det själv. Vi kommer inte gå hit igen.
Inget pråligt ställe , ingen jättebuffe, men alltid ! god mat på buffén , 90 Kr m dryck är väl värt en dagens där man äter tills man är nöjd , men de uppskattar om du äter upp det du lagt på , släng inte halva tallriken för att du var för girig , det är samma pris för att gå & ta mer , .
God mat. Men klä er varmt för dom spar in på värmen.Mat: 3/5
Wooow vilken maträtt jag åt och ägarinnan som vanligt super trevlig!
Comment on this business

to add Jit's thaimat map to your website;