facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for JJ's Däck AB

JJ's Däck AB

About

Vi är här för att göra allt som har med däck och fälgar så enkelt som möjligt för dig. Hos oss får du hjälp med allt från att hitta det optimala däcket för din bil, till hjulskiftning, balansering, hjulinställning och hjulförvaring.

Address: Oktanvägen 1B, 311 32 Falkenberg (Suède)
Phone: 0346-87555
City: Falkenberg
Zip Code: 311 32


Opening Hours

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 17:00
Thursday: 08:00 - 17:00
Friday: 08:00 - 17:00


related searches: Vinterdäck datum
Similar places near
Speedy Bilservice Falkenberg Speedy Bilservice Falkenberg 89 meter Behövde ganska akut hjälp med att kolla bromsar och annat på bilen. Speedy var så hy...
Däckia Falkenberg Däckia Falkenberg 233 meter Trevlig å bra personal. Ärendet gick snabbt.
Euromaster Falkenberg Euromaster Falkenberg 1 km Supertrevlig personal & grym service
Reviews
Vilken service tusen tack för hjälpen. Trevligt bemötande av proffs
Falkenbergs bästa däckfirma ? Ja det skulle säga. Bra service av duktiga killar .
Fantastisk service! Glömde bort min tid och gick dit dagen efter och fick lämna in bilen direkt. Omtänksam och välkomnande personal!
Fick punktering på husvagnen vid hemfärd från Öland. Fick otroligt bra hjälp av firman med att beställa däck och sen montering! Efter det kunde vi rulla vidare mot Luleå! En stor stjärna till alla inblandade!
Proffsig personal och bra service. De vet vad de håller på med och löser allt.
Supersnabb och jättebra service. Hann knappt blinka så var däcken bytta! Tack!
Hej! Vi är så super nöjda med er. Det kan inte vara bättre. Ni är helt suveräna. Alltid så tillmötesgående och super trevliga. Ni intresserar er för oss vi känner oss sedda. Med tillmötesgående menar jag specifikt att man kan ta faktura på betalningen exempelvis. Så fortsätt som ni är!! Gött jobbat. Madde
Vi ankommer med 7,5 tons husbil och ber om hjälp med att fylla/ kolla däcktryck. Genast tar dom sig an arbetet. Upptäcker en tradig ventil på ena innerdäcket bak och att däcket är helt tomt. Lagar den omgående. Dessutom ett mycket humant pris. Vilken serviceanda och med ett mycket trevligt bemötande. Rekommenderas verkligen.
Trevligt bemötande. Snabb service.
Var på genomresa och fick punktering. Ringde strax före stängningstid men det var inga problem. Vi fick hjälp direkt och personalen var trevliga och snabba.
Comment on this business

to add JJ's Däck AB map to your website;