facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for JKPG Outdoor Activities

JKPG Outdoor Activities

About

Båtuthyrning • Cykeluthyrning • Kajakuthyrning • Kanotuthyrning • SUP-uthyrning

Story

Fortuna Marin är ett företag med lång erfarenhet av event och service. För oss är det väldigt viktigt att ni som kund får en bra upplevelse.

Under sommarmånaderna finns vår bas för verksamheten på hamnpiren mitt i Jönköping city. Där finns vår cykel-, kanot- och kajakuthyrning, samt vår utflyktsbåt Carabus och uthyningsbåt Lill-Nanna. Det är även från hamnpiren som våra kräftturer utgår.

I april 2014 fick vi som hittills enda aktör i Vättern ett specialtillstånd för kräftfiske. Det innebär att privatpersoner eller företag kan fiska kräftor hos oss från den 1:e juli till den 30:e oktober, istället för begränsat till fem helger i augusti-september som det är för allmänheten idag.

Vi har stora möjligheter att specialsy lösningar, oavsett om det är till företag eller till en grupp kompisar. Med mycket kontakter runt om i Jönköping med omnejd kan vi lösa det mesta.



"Vi strävar efter att alla våra kunder som kommer i kontakt med oss på Naturkompaniet i Jönköping, får mer insikt i hur lätt det är att göra vardagen till ett äventyr! Vår butik är fylld med allt man kan tänkas behöva för olika slag av friluftsaktiviteter. Oavsett om du vill upptäcka Jönköpings smultronställen eller resa ut i världen vill vi bjuda in dig till vår butik så ska vi hjälpa dig att göra din vardag till ett äventyr."
Address: Hamnpiren, Jönköping, Suède
Phone: 036- 206 24
City: Jönköping



related searches: Hiking Jönköping, Jönköping events, Visingsö oak forest, Visit Jönköping, Oaks visingsö, Dumme Mosse hiking
Similar places near
vikingakapp.se vikingakapp.se 5 km En lagtävling med glimten i ögat där färgglada lag och mycket skratt går i första han...
Reviews
Trevlig och kunnig personal, idag jag köpte ett par ull långkalsonger och jag är jätte nöjd. Tack så mycket.
Toppenbra butik kommer tillbaka en annan gång synd bara att de inte har gasol till utekök när det är semestertider.
Farlig affär! Man blir så väldigt sugen att resa ut i vildmarken.
Var ensam kund i affären, fick ändå leta upp personal för att få hjälp. När jag bad om hjälp att hitta en produkt sa killen med en suck " Och den låg inte där uppe eller?" Fick sedan ingen hjälp med att hitta rätt tillbehör till det jag köpte utan det slutade med att jag köpte fel storlek. Enda anledning till två stjärnor är utbudet i affären.
Ska man behöva be om hjälp när det knappt är några kunder i butiken? Personal som lägger ner mer tid på att hantera produkter än ta hand om enstaka kunder bör nog se sig om efter ett annat arbete. Fick hjälp efter "några om och men".
Bra friluftsbutik med kompetent personal.
Bra utbud och snygg och prydlig presentation av produkterna. Relativt hög prisnivå.
5 stjärnor om personalen är mer trevlig! De säger knappt ens ”hej”. Skärpning! Jag vill fortsätta handla här, men inte så kul när personalen bara glor. Steppa upp gamet lite!
Bra utbud och bra kvalité. Är man inte bekant med Naturkompaniet så blir man kanske lätt besviken att alla prisnedsatta varor körs till butiken i Örnsköldsvik, så något fyndande kan man inte se fram emot här. Kunnig personal är ett plus.
Otrevligt bemötande av personal på övervåningen. Blev tillsagd att "Sol- och regnskydd"/tarp- för tält inte finns då alla deras tält är vattentäta. Även när jag sa att jag vet att sådana finns så gav han sig inte. Går hem och kollar på hemsidan och hittar det direkt. Primus Tarp Artikelnr.: P426010. Där förlorade ni ett köp..
Comment on this business

to add JKPG Outdoor Activities map to your website;