facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Jo Yoga&Healing

Jo Yoga&Healing

About

Johannas passion är att hjälpa människor att hitta tillbaka till deras inre kärna, det är där vi finner vår livskraft och inre frid.

Impressum

Johanna är utbildad sociolog och yogalärare. Parallellt med sociologistudierna började hon studera meditation i Sverige och Italien, vilket senare ledde till retreatverksamhet utomlands. Efter att ha varit verksam med meditation i 8 år började intresset för yoga att utvecklas. ”Jag behövde läka min kropp och yogan öppnade upp till den inre läkande kraften”. Kroppsacceptans och kärleken till sig själv är ett av de ämnen Johanna brinner extra för. Tron på att vi alla redan har allt vi behöver inom oss och att yogan är ett verktyg som kan ta oss tillbaka dit. ”Med hjälp av yogan kan vi komma i kontakt med oss själva och vår kropp och det är där vi hittar tillbaka till vår livskraft.”

Address: Tjärnvägen 1, Leksand (commune)
Phone: 0735066714
moc.liamg@gnilaehagoyoj
City: Leksand


Similar places near
Hälsokraft i Leksand Hälsokraft i Leksand 375 meter Bästa hälsokosten! Fin diskret service med tydligt kundfokus. Kunnig personal.
Välmåenderesurs Välmåenderesurs 395 meter "Nuläge - Önskeläge - Mål" Anne-Li Andling Diplomerad Samtalsterapeut Sorg- & krisrå...
Osteopat Sauli Luoma Osteopat Sauli Luoma 463 meter Osteopati
Osteopat Bettina Westerlund Osteopat Bettina Westerlund 463 meter Osteopati
Drömyoga Drömyoga 13 km Hej! Mitt namn är Sandra och jag är diplomerad yinyogainstruktör. Namnet Drömyoga kom...
Comment on this business

to add Jo Yoga&Healing map to your website;