facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Joakim Eriksson Bil AB Mekonomen / Däckia Tumba

Joakim Eriksson Bil AB Mekonomen / Däckia Tumba

About

Vi är en däck och bilverkstad startad 1992. Vi säljer däck och fälg. Vi har däckhotell. På bilverkstaden utför vi service, reperationer, hjulinställn. ac.



"Mekonomen Bilverkstad finns runt om i hela landet. Alltid nära dig. Hos oss är alla bilmärken välkomna, nya som gamla. Våra mekaniker är erfarna och vidareutbildar sig regelbundet för att möta ny teknik. Du kan också vara trygg med att reservdelarna vi använder håller hög kvalitet, vi ger alltid 3 års garanti. Dessutom följer vi alltid biltillverkarens rekommendationer och ger dig en stämpel i serviceboken. Du får också 1 års fri vägassistans när du servar bilen i någon av våra verkstäder. Välkommen."
Address: Bergfotsvägen 21, 147 33 Tumba
Phone: 0853030593
City: Tumba
Zip Code: 147 33


Opening Hours

Monday: 07:00 - 18:00


related searches: Bilverkstad Tumba, Mekonomen Tumba, Tumba Gummiverkstad, Bilverkstad Tullinge, Mekonomen Butik, Mekonomen lånebil, Mekonomen Fleet
Similar places near
Tumba Däck AB Tumba Däck AB 479 meter Så hjälpsamma, är man i nöd de ställer upp bums!
Däckskiftarna Tumba Däckskiftarna Tumba 988 meter Värdelös app som man fick boka sin däckskifte.fungerade väldigt dåligt stämde inte al...
Reviews
Kanoncervice varje gång. Kaffe.the eller choklad medan man väntar.
Samma pris som märkesverkstad, Volkswagen Södertälje och klart dyrare än Speedy bilservice i Smista Allé. Byte av bromsbelägg bak utfört.
Trevlig personal.
Var där med en grannes bil. Dom verkar vara duktiga då dom lyckades fixa ett mycket efterhängset fel. Nu går bilen bra.
Mycket oseriös bilverkstad, och antagligen har de svartarbete där och så har de sönder bilen med flit för att tjäna mer pengar. Går aldrig dit om du inte vill bli lurad på flera tusen och sedan lämnad med trasig bil.
Var där för en lås kista och kunde inte bedöma vilket pris de skulle ta slutade med att de tills slut ville ha ett pris som var mkt mer än auktoriserad verkstad. Otroligt dåligt bemötande kändes aldrig som mekonomen utan som en amatör verkstad som inte visste någonting om bilar utan var tvungen och förklara allt medans de undersökte bilen. Rekommenderar inte till någon!!!
Skickliga och ärliga mekaniker. Mycket bra service , och personalen gör alltid "det där lilla" extra för att ge bra service !
Genomuselt. Helt sämst. Var där för att byta bromsar bak på bilen. Kom därifrån med en trasig koppling... Hade gett minus i betyg om det hade gått.
Mycket trevlig personal och bra service. Kan varmt rekommendera Mekonomen bilverkstad JE Bil.
Bytte till sommardäck. Bra mottagande så det var väl okej
Comment on this business

Directions to Joakim Eriksson Bil AB Mekonomen / Däckia Tumba with public transportation


Gröndalsvägen 280 meters
715
Hålvägen 280 meters
716
719
743
796
Högbrinksvägen 300 meters
715

to add Joakim Eriksson Bil AB Mekonomen / Däckia Tumba map to your website;