facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Joan's Café & Bistro

Address: Bondegatan 8, 643 30 Vingåker
City: Vingåker
Zip Code: 643 30



related searches: Joan's café & bistro menu, Joan's café & bistro photos
Reviews
Jag gick till denna restaurang den 23 oktober när jag var i LA och besökte vänner. Vi lyckades få ett 4-sits bord som var perfekt eftersom vi hade 3 vuxna och 2 barn så vi lyckades sätta en barnstol på änden. Så du beställer på en sektion vilket är lätt att göra. Sedan får du ett nummer för din mat. Vi beställde en stekt kycklingmacka, avokadotoast, kärnmjölkspannkakor och en sallad. Det är ett genomsnittspris för LA men jag är från Storbritannien så jag grämer alltid lite över priset!! Men maten var fantastisk och maten kom inom 10 minuter. Värt ett försök om du är i området. Det var väldigt hektiskt!
Stället är verkligen vackert men kaffet smakar riktigt illa. Och burriton jag beställde var $17 och den är liten och har ingen charm.Mat: 1/5
Passa på att beställa avokadotoasten Smaksättningen är balanserad och supergod! Salladen har gott om uppfriskande protein tonfisk beröm, croissanten är acceptabel, latten är lite dyr och smaken är medelmåttig.
Min man och jag är lojala Joan-kunder. Vi har kommit hit i åratal maten och atmosfären är alltid 5 stjärnor men från alla gånger jag har varit här var servicen vi fick idag från Janelle enastående. Hon var anmärkningsvärt uppmärksam och kontrollerade konsekvent om allt var i vår smak. Hon märkte att jag och min man delade en sallad, hon gav oss omedelbart en tallrik utan att vi behövde fråga. Janelles exceptionella service har lämnat ett bestående intryck, och vi ser fram emot att återvända, i hopp om att få henne att hjälpa oss igen.
Mycket sött kafé och provedore med ett bra utbud av mat och massor av veganska alternativ. Provade skinka och ost ficelle som är liten men utsökt. Kaffe var också bra och personalen var supervänlig.Mat: 5/5
Har kommit hit i flera år nu både från sin ursprungliga plats och här i Studio City. Detta är ett bra ställe att få picknicksmörgåsar till Hollywood Bowl Concert. Förra gången vi var på Hollywood Bowl beställde vi vår mat därifrån och allt var sååå gott. De packar dem så bra, speciellt om du köper lådan så att de kan packa den. Kycklingmackan var så god, men oxbrisketmackan var också supergod! Deras hemgjorda potatischips var så smaskiga att de passade ihop med smörgåsarna. Priserna är lite uppe, men hey, du betalar för gourmetsmörgåsar med färska ingredienser av hög kvalitet som du kan njuta av medan du tittar på en konsert. Vid slumpmässiga tillfällen när jag är i området gillar jag att gå till det här stället för att hämta mat att gå bara för att allt är så bra här. Älskar det här stället så mycket! Parkering: Definitivt svårt att hitta ibland.
Fantastisk plats, älskar det! Avokadotoast är sååå gott! Matcha latte är inte så bra, men caffe latte är underbart. Vi köper också lite läcker ost och sötsaker för "to go". Rekommenderar starkt denna plats. Mycket snabb service! Jag älskar också att beställa en rökt laxbagel!
Mums! Mina vänner och jag skulle till Hollywood Bowl och bestämde oss för att picknicka eftersom vi skulle vara tidiga. Min vän Laura föreslog att vi skulle gå till Joan's On Third för vår picknick. Min vän Sheryl fick kyckling dragon smörgås. Min vän Laura fick en vegetarisk smörgås och jag fick Joan's Cobb Salad. Vi köpte också hummus, ostbrickan, rosmarin, olivolja kex, saki och vin. Vi fick ett par bakverk och egengjorda potatischips. Allt som allt hade vi den bästa picknicken någonsin! Om du har en chans att gå till Joan's On Third, prova det!
Parkering vanligtvis uppmätt gatuparkering eller tvärs över gatan vid Vons. Alltid en trevlig ren miljö vid besök. Parat med vänlig kundservice. Toppfavoriten är utan tvekan deras frukostburrito!
Fantastiskt litet deli-caféstil frukost och brunchställe, med begränsade sittplatser, som kan fyllas snabbt. Jag njuter av att vänta i kö för att beställa och sedan hitta en plats kaféer eftersom det känns snabbare och mindre av en väntetid. Servern såg inte så intresserad ut, men all annan personal var exceptionell och supervänlig. Inte en stor meny, pannkakorna var fluffiga och läckra, och omeletten var också ganska bra. Gatuparkering finns runt delien.
Comment on this business

to add Joan's Café & Bistro map to your website;