facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Jobba i Partille kommun

Jobba i Partille kommun

About

Vill du ha ett jobb som gör skillnad? Som medarbetare i Partille kommun är du viktig, tillsammans gör vi Partille lite bättre. Välkommen med din ansökan!

Story

Som medarbetare i Partille kommun är du viktig – för våra invånare och för vår framtid. Du lyfter gärna fram det som är bra och kommer med förslag på saker som kan förbättras. Du är nyfiken och försöker hitta nya lösningar även om frågeställningarna är gamla. Tillsammans med dina kollegor vill du göra Partille lite bättre.


Partille är en kommun som storsatsar med ambitionen att leverera bästa service. Kommunen har cirka 2825 anställda. Det gör oss till den största offentliga arbetsgivaren i Partille. Vi är en starkt expanderande kommun med mycket på gång. Partille växer – och kommer att fortsätta växa. Vill du delta i utvecklingen?

Rätt medarbetare är avgörande för hur vi lyckas möta framtida behov. Vi letar efter dig som har höga ambitioner och vill påverka. Här värdesätter vi ditt engagemang och din delaktighet och det finns goda karriärmöjligheter. Med utgångspunkt i värdeorden allas lika värde, professionalitet och framåtanda utvecklar vi kommunen med fokus på våra invånare. Här har du möjlighet att göra skillnad i folks vardag på riktigt.

Vi erbjuder dig Sveriges viktigaste jobb. Vi ordnar flyktingboenden, skottar snö, planerar nya bostäder och handelsytor, utbildar gymnasieelever, hjälper våra äldre invånare, lägger om sår – och mycket mer. I Partille kommun arbetar fler än 100 kvalificerade yrkesgrupper tillsammans med fokus på våra invånares, besökares och företagares bästa. Ingen annan arbetsgivare erbjuder så många olika slags jobb.

Samhällets och våra invånares behov är under ständig förändring. Därför satsar vi på utveckling som ger utrymme för olikheter och skapar dynamik. Samtidigt måste vi anpassa oss efter politiska beslut, vilket gör vårt arbete både varierat och komplext.

Vi behöver rekrytera hundratals nya medarbetare de närmaste åren; ingenjörer, dietister, lärare, undersköterskor, sjukgymnaster, biomedicinska analytiker, ekonomer, samhällsplanerare och socialsekreterare. Är du en av våra nya medarbetare?

Address: Gamla Kronvägen 34, 43333 Partille
Phone: 031-7921000
City: Partille
Zip Code: 43333


Opening Hours

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 17:00
Thursday: 08:00 - 17:00
Friday: 08:00 - 17:00


related searches: lediga jobb partille arena, platsbanken partille, lediga jobb allum partille, partille kommun sommarjobb, lediga jobb partille kommun, partille kommun kontakt, extrajobb partille, bemanningsenheten partille
Similar places near
Partille kommun Partille kommun 0 meter Välkommen! Vi håller dig uppdaterad om aktiviteter och annat som är bra att veta om d...
Fältgruppen Partille Fältgruppen Partille 416 meter Hej! Vi jobbar med ungdomar i hela Partille. Du träffar oss på skolan, friidsgården, ...
Comment on this business

to add Jobba i Partille kommun map to your website;