facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for JOCAR Hot Rods & Steelworks AB

JOCAR Hot Rods & Steelworks AB

About

JOCAR tillverkar och säljer Karosser, ramar och delar till Hot Rods och gamla bilar. Huvudsakliga verksamheten kretsar kring Ford 30:tal.

Address: Örlyckevägen 240, 29493 Sölvesborg
Phone: 0456 - 30247
City: Sölvesborg
Zip Code: 29493



related searches:
Reviews
Detta är företaget du borde besöka om du går i Hot Rod byggar planer eller behöver delar till dig pågående bygge. Jag fick träffa Jonas och Simon far och son som driver företaget och fick en omvisning i lokalerna samt fick se pågående bygge, reservdelar, glasfiberkarosser m.m. Här bygger dom riktigt fina Ramar och Plåtkarosser som får Vill Ha känslan att rusa i taket. Det var väldigt trevligt och man känner att kunskapen är stor och att dom älskar det dom sysslar med. Av erfarenhet så känner jag personligen att ett litet familjeföretag som detta är det trevligaste man kan råka på och man känner sig speciell som kund. Jag skall köpa en mini VW buss som skall bli en otroligt Cool leksak.
Tack Jonas för visning av en imponerande verksamhet du byggt upp
Kommer helt klart att handla här fler gånger, otroligt bra bemötande, tillmötesgående och serviceminded långt bortom vad som kan förväntas!
Den som är intresserad av Ford 1932 som byggs upp av nya delar så är detta ett eldorado och trevlig personal som ger allt. Tack för vi fick titta på er verkstad från Affe och Stig från Hässleholm. PERFEKT !!!!
Mycket bra tillställning,tack Jocar..
Din lokala hotrod leverantör, allt på ett ställe
Fantastiskt fina ramar och karosser
Fantastiskt intressant
Suveränt. Trevligt bemötande.
Fantastiskt ställe med fantastisk personal!!
Comment on this business

to add JOCAR Hot Rods & Steelworks AB map to your website;