facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Johan i Hallen Webshop

About

Världens bästa kött med hemleverans!

Story

Om Johan i Hallen.

Grunden till Johan i Hallen lades i början av 1900-talet, då i en butik i Stora Saluhallen på Kungstorget. Härifrån såldes kött och charkuterivaror över disk till kvalitetsmedvetna göteborgare.

Under 1940-talet utökade vi med försäljning till restauranger, och under 50-talet påbörjades importen av kött och charkuterivaror.

1996 övertogs företaget av nuvarande ägare. Vårt sortiment består av kött och charkuterier, vilt och fågel. Vi har ett femtiotal anställda inom produktion, packning,
säljavdelning och ekonomi. Vi tillverkar och bereder kött och charkprodukter; styckar, skivar, maler, röker, kokar och saltar kött, samt producerar korv enligt gamla recept.

Nu börjar ett nytt, spännande kapitel i vår verksamhet. 2010 startar vi vår webshop för e-handel till privatpersoner, med hemleverans i kylbilar till boende i Göteborg med omnejd.

En stor del av vårt sortiment är av egen tillverkning, vilket vi mycket stolta över.

En betydande del av vår import sker i egen regi. Vi ser detta som en stor fördel då vi har full kontroll över varan, från uppfödning till färdigprodukt. På så sätt kan vi också kontrollera att korrekta uppfödningsmetoder tillämpats och att transporten skett under rätt temperatur.

Vi har etablerat huvudkontoret i Partille där vi har vår fina charkfabrik, försäljningskontor och administration. På slakthusområdet i Stockholm har vi ett visst lager, och försäljningskontor till framför allt Mälardalen.

Våra kunder är hotell, resturanger, färjerederier, flyg, tåg, butiker och grossister - och nu alltså även privatpersoner.

Kvalitet: Johan i Hallen arbetar enligt förordningen 852/2004 om livsmedelshygien samt 853/2004 hygienregler för produkter med animaliskt ursprung. Vi följer en HACCP-plan där kritiska styrpunkter kontrolleras och övervakas dagligen för att säkerställa kvaliteten på våra produkter.


Johan i Hallen följer salmonellagarantin för handel med animaliska produkter inom EU. Reglerna avser färskt kött av nöt, svin och fjäderfä samt malet kött.


Johan i Hallen är certifierat enlig IP sigill, vilket innebär att vi följer en standard för livsmedelssäkerhet där kontroll av livsmedelssäkerhet, hygien, spårbarhet och redlighet ingår.

Miljö: För att uppfylla miljöbalkens krav arbetar Johan i Hallen med egenkontroll som grundar sig på Naturvårdsverkets egenkontroll för C-verksamheter.

Vi källsorterar avfall, plast, glas, wellpapp och returpapper.

Vi arbetar med freonfritt kyl-och fryssystem.

Vi värmer upp fastigheten med spillvärme från kylsystem.

Vi samordnar transporter.

Vi använder miljöbilar.

Vi använder lågenergilampor.

Vi arbetar med svenska retursystem och återanvänder plastbackar och plastpallar.

Vi är godkända som producent och leverantör av KRAV-certifierade produkter och
följer alltså även KRAVS krav på miljö och kvalitetsarbete.

Johan i Hallen har AAA raiting

Address: Brodalsvägen 13 a, 43338 Partille
Phone: +4631844950
City: Partille
Zip Code: 43338



related searches: Johan i Hallen Partille
Similar places near
RB Glas & Plast AB RB Glas & Plast AB 104 meter Trevligare personal får man leta efter bra kundbemötande
Coop Partille Coop Partille 892 meter helt ny butik besökte jag första gången någonsin.
Willys Willys 2 km Klart sämsta Willys-butiken man har besökt. Personal är alltid otrevliga, vill inte j...
ICA Maxi Allum Partille ICA Maxi Allum Partille 2 km Nu har man slutat med snabbkassorna om man bara har tre varor ... I fortsättningen fö...
Matöppet Furulund Matöppet Furulund 2 km Bra med ett mer förutsägbart utbud av varor. Synd att bageriet stängt. Det var den fr...
Nutrado of Sweden AB Nutrado of Sweden AB 2 km Nutrado Of Sweden AB erbjuder följande varumärken: Swedish Supplements TREC Nutritio...
Splash Tech - Sweden Splash Tech - Sweden 3 km Översatt av Google Jag rekommenderar det till 100%. De ger utmärkt och mycket profess...
Ahlsell Sverige Ahlsell Sverige 3 km Kunnig och finfin personal . Ahlsell sortiment är mycket bra. Fin o fräsch butik.
Reviews
Grymt bra kött. Trevlig personal. Snabba leveranser
Undvik! Vi la en beställning, mot kontokort, som vi sedan avbeställde i god tid. Men de drog ändå pengarna och svarar nu inte längre när vi hör av oss och försöker få tillbaka pengarna! Det har gått 3 månader sedan de drog pengarna!
Smidigt att få köttet hemkört! Hade gärna sett mer eko och svenskt, dock! Men vill man ha tag i mer ovanligt så är det rätt ställe!
Översatt av Google Okej Original Rendben van
Översatt av Google Bra Original Good
Comment on this business

to add Johan i Hallen Webshop map to your website;