facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Johan Movingers Gymnasium

Johan Movingers Gymnasium

About

Johan Movinger Gymnasium vill vara den bästa skolan där elever utforskar tillvaron från en trygg utgångspunkt och utvecklar anvarstagande ledarskap.

Story

Johan Movingers Gymnasium är en gymnasieskola med kristen profil.

Skolan erbjuder en gedigen och högskoleförberedande utbildning i en miljö präglad av värme, trygghet och kunskapsglädje.
Skolan har kristen profil i anknytning till Svenska kyrkan.
Här möter du en studiemotiverande miljö och lärare som visar omsorg om sina elever.
Johan Movingers Gymnasium har den lilla skolans fördelar med positiv och lugn studiemiljö men också den större skolans valmöjligheter.

Allas lika värde är för oss en självklarhet och vi arbetar aktivt med att motverka diskriminering och kränkande handling.

Genom att arbeta efter devisen behandla andra som du själv vill bli behandlad genomsyras skolans verksamhet av kristna värden.

Är du intresserad av att börja på vår skola är du välkommen att söka till oss via gymnasievalet eller kontakta oss så hjälper vi dig.
Har du några frågor?
Tveka inte att kontakta oss!

Address: Hagalundsgatan 26, Solna
Phone: 08-6180503
City: Solna


Opening Hours

Monday: 08:00 - 14:00
Tuesday: 08:00 - 14:00
Wednesday: 08:00 - 14:00
Thursday: 08:00 - 14:00
Friday: 08:00 - 12:00


related searches: Stefanskolan
Reviews
Väldigt bra skola med trygg miljö och bra stämning. Lärarna är väldigt hjälpsamma och eleverna jättesnälla.
Som lärare på Johan Movingers gymnasium kan jag säga att det är det bästa gymnasiet jag arbetat på. Bra skolledning, kunniga kolleger och lugn studiemiljö.
Jag älskar detta gymnasium, lärarna är stört grymma och jag har aldrig tidigare fått så höga betyg i hela mitt liv. Lärarna är förstående, eleverna är helt underbara och miljön är helt fantastisk. Jag är så glad att jag började här. Jag började här av en anledning och det var att gymnasiet hade en kristen profil, gemenskapen blir helt annorlunda, det har max varit ett enstaka bråk under de tre åren jag har gått här. Nu går jag sista året och är djupt tacksam att jag hittade detta gymnasium.
Kan nog lätt vara värsta gymnasie-utbildningen i hela Sverige. Började ÅK 1 denna termin och har märkt hur lärare ej ens är behöriga för vissa klasser samt att det är väldigt väldigt dåliga lärare. Det är nog uppenbart att det är en dålig utbildning på detta gymnasium när man ser att detta är det enda gymnasium i hela Sverige som har 20+ lediga platser på naturvetenskapsprogrammet. Undvik detta gymnasium om du bryr dig om din framtid.
Har tvingat min dotter att delta i bibel läsning. Något som absolut inte är okej. Väldigt otrevlig personal och rektor. Rekommenderas ej!
En skola med en lungn och trygg studiemiljö och kompetenta lärare som bryr sig om sina elever.
Bra skola. Trevligt läge.
Ricardo är för snygg
Comment on this business

to add Johan Movingers Gymnasium map to your website;