facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Johan's Krog

Address: Kungsgatan 12 , Marstrand 440 30, O, SE
Phone: +46 303 612 12
City: Marstrand
Zip Code: 440 30



related searches: marstrand restaurant, grand hotel marstrand
Reviews
Absolut världsklass! mat, service, stämning, personal, bemötande..världsklass rätt igenom, ett besök på Johans krog är en upplevelse!
Vansinnigt god mat i en avslappnad atmosfär med excellent service och till ett fullkomligt rimligt pris 5/5 kräftor Mat: 5/5
Åt nyligen middag på Johans Krog och sammanfattningsvis var jag väldigt nöjd. Hälleflundran var enastående bra. Likaså dryckessortimentet. Ska vara ärlig och säga att allt inte var perfekt, även när det kom till t ex den service som gavs. Men det vägdes upp av en sprudlande trevlig personal som snabbt löste varje problem även om det orsakats av dem själva. Det tillsammans med en mycket genuin och därtill skön atmosfär gör att jag känner att jag gärna kan ge en femma i betyg trots allt. Prisnivåerna är inte omedelbart låga, men det är bra värde för pengarna. Har du bara en kväll på Marstrand, så skulle jag varmt rekommendera att du äter din middag här.
Hängmörat kött och hällenflundran var löjligt gott.Mat: 5/5
Härlig atmosfär med super trevlig personal. Servicen var toppen!
Väldigt bra mat, vin och service. Kan verkligen rekommendera sniglarna som var fantastiska. Enda minuset är att lokalen blir ganska högljudd.Mat: 5/5
Grym stämning och god Paella på fastighetseventetMat: 4/5
Mysigt ställe att ta några ostron på!
Jättegod mat och dryckMat: 5/5
Bemötande, service och kunskap hos personalen var i världsklass. Att maten dessutom var i lika bra klass är ju succé. Väldigt mätta och belåtna gick vi därifrån en trevlig sommarkväll.
Comment on this business

to add Johan's Krog map to your website;