facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Johanna Werder Sångerska - Jawa Musik

Johanna Werder Sångerska - Jawa Musik

About

JAWA Musik erbjuder solosång på Bröllop, dop och begravningar samt undervisning i sång och piano.

Story

JAWA Musik är ett litet företag som drivs av mig Johanna Werder, fd Forsberg.

JAWA Musik erbjuder solosång på bröllop, dop och begravningar, körsång, samt undervisning i sång och piano.

Vem är då jag?? Jag är 33 år och jobbar som lärare. Jag bor i Alafors, ca 3 mil norr om Göteborg, med min man våra fyra barn och lilla hund.

Jag har alltid sysslat med musik och framför allt satsat på sången. Det blev musiklinjen på Hvitfeldtska gymnasiet och därefter Musikhögskolan i Göteborg där jag utbildade mig till Musiklärare men läste även sångkurser för att kunna jobba som sångpedagog.

Jag har haft privatelever i sång och piano och lite gitarr sedan 2002.
2002 var jag med i Ale Lucia, åren därpå var jag med och körade bakom luciatruppen samt sjöng solo på deras konserter. Från julen 2005-2012 hade jag hand om luciatruppen i Ale tillsammans med Gunilla Johansson och Maj-Lis Carlsson. 2006 blev det ett uppehåll från Ale Lucia. Då var jag med i Göteborgs Lucia och december 2008 var jag inbjuden som solist på två av deras konserter i Vasakyrkan.
Julen 2007 åkte jag med Skandinavia Events ner till Turin i Italien och sjöng luciasånger för Italienarna samt de svenskar som åt julbord på stadens gamla restaurang.
Jag har även sjungit nationalsången i Scandinavium 3 gånger innan hockeymatch. http://www.youtube.com/watch?v=0PO6Yb_b2KE
Jag har varit med Ale Kommun och Musikskolan i Kaufungen i Tyskland två gånger och i Bertinoro i Italien en gång och sjungit.

Mellan 2012-2017 ledde jag kören Vokalerna i Kungälv där vi samarbetat med olika artister som Janne Schaffer, Magnus Rosén samt Simon Ljungman och Fredrik Berglund med flera.

Jag har genom åren varit körledare för olika körer samt sjungit solo på bröllop, dop, begravningar, i kyrkor, på konserter och andra tillställningar.

Tycker ni att detta låter intressant så tveka inte att maila eller ringa och fråga! Då kan vi prata om hur vi lägger upp sången på ert bröllop eller dop eller vilken typ av lektion ni skulle vilja ta.

Läs mer och lyssna på www.jawamusik.se

Address: Eklidsvägen 6, 44951 Alafors, Västra Götalands Län, Sweden
Phone: 0705795853
City: Alafors
Zip Code: 44951


Similar places near
Ale Municipality Ale Municipality 415 meter Ale Municipality is a municipality in Västra Götaland County in western Sweden. Its s...
Comment on this business

to add Johanna Werder Sångerska - Jawa Musik map to your website;