facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Johanneslundsbadet

Address: Svartviksslingan , Bromma 167 39, AB, SE
City: Bromma
Zip Code: 167 39



related searches: Badplatser Stockholm, Vattenkvalitet Stockholm, Långsjöbadet, Solviksbadet, Kristinebergsbadet, Smedsuddsbadet, Långholmsbadet
Reviews
Helt Magiskt när det var fina soluppgångar och solnedgångar. Man kunde ta så fantastisk fina bilder ock känna harmoni
En liten, mysig badplats i närheten till Alvik där jag bor. Vi går ofta förbi här och det är ganska glest med folk även på högsommaren. Stan har på senare år förbättrat stranden avsevärt och det är numera även handikappanpassat. Men det skulle vara mysigt om det fanns någonstans att byta om
Det kan finnas mer tungmetaller än vad jag bada i. Limfabriken kan ha lämnat några spår.
Strandremsan är inte superstor och det blir lätt trångt, men allt vägs upp av den stora gräsmattan som omges av träd vilket gör det till ett perfekt ställe att få både sol och skugga. Plus att det fort känns relativt litet och mysigt. Gå dit!
Liten strand centralt, det finns gott om plats att ligga på om du hittar en plats utan fågelbajs. Relativt fräsch botten som dock gungar vilket jag tror beror på att botten vilar på blålera.
Här finns två gräsmattor och en liten sandstrand, perfekt för barn. Finns även ramp för rullstol och en fräsch bajamaja. Brygga finns också, fast längre bort mot Minneberg.
Lagomt med folk. Mycket barn, vill man ha det lite mera barnfritt går man med fördel en bit längre upp till badplatsen vid bostadsområdet.
Bra barn-bad. Långgrund, ganska liten men med stor gräsyta intill, där man kan sitta å käka vattenmelon!
En liten oas i en allt trängre stad
Badplats med fin utsikt över stan. Man kan bada från både brygga och strand, och man kan simma till en flotte.
Comment on this business

to add Johanneslundsbadet map to your website;