facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Johannesvården

Johannesvården

About

JohannesVården - vårdcentral, BVC, rehab, ungas psykiska hälsa och hälsovård

Story

Vi finns i Johannesgården i Tynnered, Västra Frölunda. Där har man sedan tidigare retreater, kurser, konferenser och en förskola som startades av de nunnor som förut bodde där. Atmosfären är rofylld och harmonisk. I denna anda, byggd på god människosyn, respekt och omsorg, vill vi erbjuda lättillgänglig hälso- och sjukvård av hög kvalitet. I samma lokaler som vår vårdcentral och BVC finns också en Rehabmottagning. Dit kan du boka tid utan att vara listad på vårdcentralen. Klicka på någon av de nedanstående bilderna för att läsa mer om vårdvalet i Västra Götalandsregionen.

Address: Trollbärsvägen 16, 426 55 Västra Frölunda, Västra Götalands Län, Sweden
Phone: +46 31 89 29 30
City: Västra Frölunda
Zip Code: 426 55


Opening Hours

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 07:00 - 09:00
Wednesday: 07:00 - 17:00
Thursday: 07:00 - 17:00
Friday: 08:00 - 17:00


related searches: Din Klinik, Kungssten vårdcentral, Omtanken Frölunda Torg, Närhälsan Slottsskogen, Vaccin Hisings Backa, COVID vaccine Askim, Opaltorget vårdcentral, Omtanken
Similar places near
Jungevi Friskvård Jungevi Friskvård 508 meter Utbildad friskvårdskonsulent och Bindvävsmassör vid Axelsons Gymnastiska Institut.Mas...
Life Frölunda Torg Life Frölunda Torg 1 km Ville byta storlek på ett par skor som jag hade fått i present men som var köpta i en...
Närhälsan Närhälsan 1 km Man blir så fint bemött här
Närhälsan Närhälsan 1 km Helt fantastisk. Från bemötande till professionalitet.
Mydrop Hälsa Mydrop Hälsa 1 km Har under en tid haft förmånen att få träffa Tobias och av honom fått behandling för ...
Forever - Från Topp Till Tå Forever - Från Topp Till Tå 2 km Välkommen till min Forever-sida! Jag är en Forever Business Owner, FBO, hos Forever L...
AniCura Västra Djursjukhuset AniCura Västra Djursjukhuset 3 km Professionellt, snabb service och trevligt bemötande. Kom in med akut diarré och magp...
Esse Probiotic Skincare Sverige Esse Probiotic Skincare Sverige 3 km Esse Probiotic Skincare är världens första hudvårdsserie med levande probiotika! Ekol...
Reviews
Läkarna här vet inget om de allvarligare sjukdomarnas symtom så de skickar hem dig för man ingår inte i kategorin eller ser för pigg ut för cancer. Min man givk in för lite små symtom skickades hem med huvudvärkstabletter. Några månader efter gick han till optikern och upptäckte något hon inte ville ta upp på plats hon hänvisade till VC direkt dagen efter, Optikern ringde dagen efter till min man på morgonen då var min man inne hos läkaren i JVC. De pratade med varandra i telefon i några minuter då blev det skyndsamma beslut o remiss och läkaren skickade vidare honom till sahlgrenska. Han JV hade aldrig sett det komma, läkaren hade skickat hem honom igen. Om inte optikern hade ringt när han var inne samtidigt och de fick prata med varandra. Små symtom var glioblastom g4 ...hemskt. Snälla utbilda era läkare i bemötande och kunskap. Och hur man än ser ut och kommer ifrån eller hur gammal man är, ung som gammal så ska det vara samma bemötande. Aldrig mer här..
Rekommenderar inte. Har haft denna vårdcentralen sen 2015 o de blir verkligen inte bättre så idag bytte jag vårdcentral. Dom flesta är jättetrevliga men finns ingen med kunskap i den byggnaden.
Trevlig vårdpersonal men läkarna som jag har träffat är inte intresserade av att träffa eller lyssna på patienten och ännu mindre av att behöva lösa något problem.
Har sökt hjälp inom olika grejer här, tyvärr. När jag gick in i väggen sa en läkare att jag var ung så jag skulle ”bita ihop” när jag frågar honom om hur det ska gå, jag kan ju inte jobbar hur ska det gå runt ekonomiskt för mig och mina barn?? Då svarar han att han inte är min ekonom. Träffade en annan läkare som skulle ta ut min p-stav. Har ett sjukt stort ärr och fick knappt bedövning när detta gjordes, svimmade nästan ett flertal gånger. Träffade en psykolog en gång. Berättade om enligt min omgivning väldigt grova/jobbiga saker fick PTSD diagnosen inte långt där efter av annan vårdgivare. Hon sa då, sånt är livet, tror vi inte kan gå vidare här, du är friskförklarad.
Gick till en kvinnlig läkare för ca 1 år sedan. Har då haft problem med magen under flera års tid, tänkte jag skulle få hjälp med undersökning mm. Blev istället uppmanad till att bara gå hem och ta en kall dusch. Bytte sedan vårdcentral, hoppas verkligen inte att hon jobbar kvar.
Sökte uph-hjälp på mottagningen. Vi var där, och barnet besökte en psykolog där för problem kring mytomani, självkänsla och verklighetsuppfattning. Psykologen adresserade bara problemen kring ångest, men på en nivå som inte hjälpte barnet, eller tillförde något. Det övriga ansåg hen inte att det låg på hens bord, utan valde istället att göra en orosanmälan för att barnet skulle få hjälp med dessa frågor den vägen istället. Kan också tillägga att inga skäl för den typen av oro fanns,mer än de faktiska problem vi förväntade oss få hjälp av på mottagningen. Är definitivt sista gången vi söker hjälp och vågar lyfta problem.
Under all kritik. En vårdcentral som brukade bara bra men som man nu blir behandlad dåligt på! På Mittptj avslutar de ärendena så man inte hinner svara, läser inte informationen du angett och ger inte rätt behandling!!
Johannesvåden är utan konkurrens Göteborgs absolut bästa vårdcentral!!! både vad gäller BVC och vårdcentral i stort. Man får hjälp snabbt, deras app är grymt bra Mitt PTJ heter den för att inte tala om personalen <3.
Söker vård efter besök på akutmottagning. Blir undersökt. Läkaren konstaterar att jag behöver göra ytterligare undersökning inom en månad. Läkaren GLÖMMER att skicka remissen. Jag ringer efter 3 veckor eftersom jag inte har fått någon kallelse. Pratar med en koordinator och två sjuksköterskor. Blir lovad att remissen ska skickas omgående. Ringer och kollar fyra dagar senare. Remissen har precis skickats, trots att läkaren skrev den omgående, men övrig personal har inte HUNNIT skriva ut den och skicka iväg den. Vill du ha vård? Vänd dig till en annan vårdcentral. Johannesvården är långt ifrån vad den har varit.
Mycket bra vårdcentral och fantastisk personal. Vänligt bemötande. Gabriel som är min läkare är väldigt lyssnade o förstående. Får mycket god hjälp!
Comment on this business

Directions to Johannesvården with public transportation


Grevegårdsvägen 260 meters
194
196
90
94
Björkhöjdsgatan 280 meters
194
196
90
94

to add Johannesvården map to your website;