facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Johans Högtidskläder

Johans Högtidskläder

About

Bröllopskläder

Story

Uthyrning och försäljning av bröllopskläder och festkläder. Även tillbehör till brud och brudgum. Alltid personlig service. Uthyrning gäller endast Herr.



"Uthyrning och försäljning av bröllopskläder och festkläder. Även tillbehör till brud och brudgum. Alltid personlig service."
Address: Linnégatan 51-53, 413 08 Göteborg, Suède
Phone: +4631424413
City: Gothenburg
Zip Code: 413 08


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 18:00
Saturday: 11:00 - 14:00


related searches: Bröllopsklänning, Bröllopsbruket, Stiliga Högtidskläder, Dressroom Linné, Bröllopsklänning Göteborg, Bröllopsklänning Stockholm, Ivory and Grace
Similar places near
Moments Göteborg Moments Göteborg 513 meter Bevara livets mest underbara stunder med en souvenir från moments Göteborg
Reviews
Här hyr jag. Utmärkt kvalitet och service.
Bästa servicen jag någonsin fått. Jag och mina bestmans hyrde kostym. Alla är supernöjda! Kommer i framtiden köpa kostym här utan att ens kolla runt. Kan verkligen rekommendera denna butiken
Världens bästa upplevelse, jättefina klänningar och mycket trevlig personal! Kände mig som en prinsessa! Kommer rekommendera starkt till vänner och familj.
Enastående service utan det minsta påtvingande säljarsnack, märks att han gillar sitt jobb och inte bara vill tjäna pengar. Jag var lite velig men Johan guidade mig i två timmar utan det minsta beskymmer. Hyrde smoking+skjorta+väst till bröllop. Justering av ärmar, midja och längd på byxor ingick. Kollade på det 2 veckor innan. Hämtade torsdag, lämnade tillbaka på måndag.
Fantastisk service & superfina klänningar! Köpte min balklänning här och kunde inte vara mer nöjd. Priserna var även helt rimliga & det var inte för dyrt. Rekommenderar starkt!!
Väldigt trevlig och proffsig personal. Kändes personligt och lyssnade fullt ut på våra idéer och tankar, kommer helt klart tillbaka hit.
Fick ett jättebra bemötande när jag var där här om dagen för att köpa en balklänning! Trevlig personal och ett bra utbud av klänningar. Kan verkligen rekommendera starkt!
Hyrde jaquette till ett bröllop och blev fantastiskt nöjd! Trevlig och kunnig personal som erbjöd bra service. Dessutom mycket bra priser! Rekommenderas varmt!
Mycket kunning o hjälpsam personal. Fanns stort utbud på brudklänningar till bra priser
Mycket bra service och hjälpsam personal. Kan rekommendera dessa för högtidskläder.
Comment on this business

Directions to Johans Högtidskläder with public transportation


Göteborg Olivedalsgatan 70 meters
1
2
6
Vegagatan 170 meters
190
60
Göteborg Seminariegatan 200 meters
2
Göteborg Linnéplatsen 210 meters
1
2
25
52
6
757
X2
X3
Göteborg Brunnsgatan 230 meters
2

to add Johans Högtidskläder map to your website;