facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Johansson & Gunverth VVS & El AB

Johansson & Gunverth VVS & El AB

About

Johansson & Gunverth VVS & EL AB är ett komplett rör- och elföretag med bred kompentens och lång
erfarenhet.

Story

Vi utför alla typer av VVS-installationer enligt branchorganisationen ”Säker Vattens” branschregler och är ett auktoriserat företag. Detta innebär att du som beställare vet att VVS-installationen är gjord på säkraste sätt och att vi följer de krav som byggbranschen och försäkringsbolag kräver.
Vi ombesörjer vattenanalyser – såväl kemiska som bakteriologiska. Vi installerar och utför service av alla typer av filteranläggningar och arbetar med marknadens ledande leverantör, Callidus.



Vi gör allt från att byta din kökskran till att totalrenovera ditt badrum. Vi reparerar vattenläckor, krånglande vattenpumpar, rensar avlopp och åtgärdar alla VVS-problem som du kan tänkas ha.

Vi erbjuder dig allt inom uppvärmning och arbetar endast med de ledande aktörerna inom varje område, såsom Thermia, Nibe, Effecta, Mitsubishi m.fl.

Vi kalkylerar, installerar värmepumpar, pannor och ved/pelletsanläggningar av de flesta fabrikat. Vi utför även konvertering av ditt befintliga värmesystem, från eluppvärmning till vattenburen värme, allt för att sänka din energikostnad.

Vi utför alla slags el-arbeten, allt från felsökning och översyn av befintliga anläggningar till att installera din spis. Vi arbetar med stora som små entreprenader och våra elektriker är välutbildade med specialkunskap inom olika områden såsom lantbruksanläggning, belysning, golvvärme och VVS-relaterade el-arbeten m.m.

Välkommen till vår välsorterade och inspirerande butik! Hos oss hittar du allt inom vvs, el, vitvaror, bad & värme Välj bland det senaste i vår badrumsutställning, känn dig för bland kranar, duschkabiner och badrumsmöbler.

Address: Västergårdsvägen 9, 438 52 Rävlanda
Phone: 0301 234050
City: Rävlanda
Zip Code: 438 52



related searches: Pär Sverker, VVS butik Mölnlycke, VVS Landvetter, Luftvärmepump Bollebygd, Värmepump löser på Lågtryck, Värmepump löser på högtryck, Högtryckspressostat Utlöst
Similar places near
Antrix Nöje Antrix Nöje 655 meter Antrix Nöje höjde pulsen rejält på min 50-års fest!!! Fixade allt med ljud, ljus och ...
Comment on this business

to add Johansson & Gunverth VVS & El AB map to your website;