facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Johanssons Café Sala

Johanssons Café Sala

Story

Denna sida är skapad för er som gillar att fika och umgås i en mysig miljö. Att umgås över en lunch, fika eller kanske över en frukost.

Address: Rådmansgatan 4, 733 30 Sala
Phone: 022410287
City: Sala
Zip Code: 733 30



related searches:
Similar places near
Café Lugnet Café Lugnet 181 meter God mat trevlig personal
Café silver Café silver 197 meter Den nya ägaren samt personal har lyft stället. Numera finns tydliga öppettider saknad...
Café Mercato Café Mercato 199 meter Har brett utbud av fika, smörgåsar och mer matiga alternativ. Det som drar ned det är...
Café Silver Café Silver 202 meter God mat och trevlig service. Nya ägare för några månader sen. Bra priser.
Nya Café Stadsparken Nya Café Stadsparken 422 meter Fantastiskt gott i härlig miljö
EKA'S MUSIKCAFÉER på CAFÉ JERNVÄGEN EKA'S MUSIKCAFÉER på CAFÉ JERNVÄGEN 432 meter Musikcafé under ledning av Johanna Rapp. 11mars, 8 april, 6maj & 3 juni. Kl.14-16 Ma...
Matglädjen Matglädjen 1 km Huvuduppgiften är att laga mat till boende på Johannesbergsgatan 2, vi har även en lu...
Kryddan Kryddan 4 km Kanon! Hon var jätte trevlig och hade många olika kryddor att välja på.
Sätra Brunn Sätra Brunn 11 km Som Skansen -utan djur, men med spamysigt
Reviews
Trevligt mysigt ställe som jag besöker ibland. Bra utbud med mackor, bakad potatis mm.
Samtliga lediga bord var ostädade och kladdiga, samt disk på en del utav borden. Relativt dyrt, men svårt att avgöra då inflationen är som den är, men 115:- för en räksallad med 15 räknade räkor och 1/2 ägg tycker jag är dyrt förr ingick dricka men nu ingick vatten och röd lätt dryck.
Ca 30 minuters väntetid, även för smörgås, vilket upplystes om. Kändes som beställning inte var av intresse. Vänlighet och hjälpsamhet fanns inte. Personal bör lära sig vad service innebär.
Bäst i Sala! Mycket trevlig personal, ganska rent och städat inomhus också, det är trevlig stämning både inne och ute. Det finns både fikabröd och kaffe såklart och en lätt lunchmeny med alternativ för allergiker, jag rekommenderar de fyllda baguetterna. Fikabrödet är inte så värst nyskapande, men det är traditionellt och gott.
Så mysigt att sitta i det lilla rummet. Och vovven får följa med där.Mat: 5/5
Ett bra café som ser oansenligt ut från gatan. Bra möblerat och mat- och kaffeservering på topp. Trevlig och uppmärksam personal. Bra utbud av fikabröd, extra plus för ett par sockerfria varianter. Bra plats både inne och ute. Rekommenderas varmt.
Alltid gott och alltid trevlig personal. Självklart är kaffe och gofika själva huvudnumret men Johanssons är också mitt favoritställe att slinka in på om jag är ensam ute och äter lunch Funkar givetvis utmärkt även om man är fler
Räkmackan hade mögel på tomaten. Undrar när mackan var tillverkad. Fick en ny hoppas jag inte blir magsjuk. Wienerbrödet kändes inte färskt heller, mjukt och segt.
Gott kaffe och cookies i en trevlig ljusgård. Tillgång till eluttag för laddning.
Trevligt ställe med bra variation på mat och fika.
Comment on this business

to add Johanssons Café Sala map to your website;