facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for John’s place

Address: Varberg
City: Varberg



related searches: varberg restaurang, restaurants varberg, havanna varberg, varberg tripadvisor, brittas varberg
Similar places near
Kungsgatan Grill & Bar Kungsgatan Grill & Bar 2 km Här serveras maten i Amerikansk stil, kom in och njut av våra grillad rätter och prov...
Reviews
Vilken härlig och mysig restaurang! Vi kom en halv timme för tidigt, men fick väldigt trevligt bemötande och service av personalen. Enastående musslor, iberico gris, hjort och pavlova!
Bästa restaurangen i Varberg enligt oss. Jättegod mat, mysigt inrett, trevlig personal och goda drinkar. Ligger med bästa läget nere vid stranden i Apelviken. Man känner sig alltid välkommen där. Boka bord för att säkerställa att man får plats. Ni kommer inte bli besvikna!
Jag har själv inte varit här, men bara bilderna på dem fina pizzorna gör så att jag ger er 5 tjärnigt! Det hårda ljusa krispiga bröded med det fina ljusbruna köttfärsen på topp fick värkligen min mun att vattna. En självklar destination för min nästa måltid! Mat: 5/5
Aningen ”pricey” men trots höga förväntningar var upplevelsen och maten helt klart värd sina pengar. Oxfilé var 10/10 Det enda som drog ner hel hets intrycket var att huvudrätten tog nästan en timme att få in, dock för man tillägga att vi var ett sällskap på 12 personer som besökte restaurangen en ”löne-lördag”
Bra köttbit, bra musslor, exklusivt läge men .. Coleslaw till allting... även om det kostar 395kr... Långsam service och opersonlig... John's Place har tappat, förr så fanns personligheten, atmosfären och inte en hög med dyr röd-och vitkåsalladl... Sorgligt... Inte valuta för dina pengar men trendig illusion!
Mycket bra köttrestaurang med fantastiskt utsikt. Servicen var väldigt bra, extra eloge till Kristina som var väldigt behjälplig och gav oss tips på olika platser att besöka i Varberg. Tack vare personalen och den varma inredning gjorde att vi kände oss hemma. Definitivt en restaurang som vi kommer tillbaka till. 5+
Mycket trevligt ställe. Härlig personal som fick en att känna sig välkommen. Mat i högt prisläge men otroligt vällagat och gott. Rekommenderas varmt.
Mycket dålig service! Jag är vegetarian och det enda de kunde erbjuda var salladsblad med yoghurt för 220kr. Servitören var inte ett dugg intresserad av att jag skulle vara nöjd och erbjöd inget annat. Hon ignorerade mig fullständigt. Jag tog endast en öl. Gick till Havanna efter och fast köket hade stängt kunde de fixa något till mig att äta, det är service!
Mysigt ställe med riktigt god mat.Trevlig personal och bra service
God mat och mysigt ställe. Tjejen som serverade oss var inte den gladaste. Vi kände oss väldigt osynliga. Vi fick själva leta upp en annan i personalen för att få betala av oss. Denna kille var däremot supertrevlig och bad om ursäkt.
Comment on this business

to add John’s place map to your website;