facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for John Scott's Partille

John Scott's Partille

About

Detta är den officiella Facebooksidan för John Scott's i Partille. Här kommer ni finna olika nyheter, erbjudanden och kommande evenemang.

Story

Historien om John Scott's börjar i slutet av 1700-talet i ett område i Göteborg, ett område vid namn Wohlfahrts ängar. Byggnaderna i detta område var byggda efter engelsk stil och dessutom var tomtägaren Jacobina Scott, född Barclay, gift med en engelsman, pastor John Henry Scott. Därför döptes området snart om till Engelska kvarteret. 1867 köpte staden marken av familjen Scott.

Sedan dess har området och dess fastigheter steg för steg moderniserats, men de karaktäriska engelska inredningsattributen lever kvar i dagens John Scott’s.

John Scott's Partille bjuder in till bowling, sport, mat och dryck.
Välkommen hit!

Address: Partille Arena, Arenatorget 1, 433 38 Partille
Phone: 031-44 23 34
City: Partille
Zip Code: 433 38



related searches:
Similar places near
Som hemma puben Som hemma puben 337 meter Lunch Mån-fre ,samt affärslunch 11.30-14.30 . Quiz torsdagar kl 19.30-21.00 . Fredaga...
Bowling-Center Partille Bowling-Center Partille 458 meter Fantastisk service och helt underbar personal som gör sitt allt för att det ska bli s...
resturang safir resturang safir 4 km Pizzan var ganska god. Dock var servicen inte den bästa. Lämnar mycket mer att önska...
Reviews
Detta var mitt första besök så jag hade väl egentligen inga förväntningar alls. Maten som beställdes var deras högrevsburgare med pommes. En klassiker som tyvärr inte alla restauranger klarar av. Det många missar är att köttet blir alldeles för torrt, och det var tyvärr så även på John Scotts Partille. Hamburgaren var faktiskt ganska smaklös med lite innehåll och lägger man då till det faktum att köttet var torrt så kan man sammanfattningsvis säga att man nog blir gladare av att beställa något annat från deras meny. Konstigt nog blev vi inte erbjudna ketchup, salt och peppar som övriga personer i lokalen hade... Men troligen hade det inte spelat någon roll för totalupplevelsen. Personalen var dock jättebra . All eloge till dem. Atmosfären var också mysig med en London pub feeling som var påtaglig redan när man klev in i lokalen.
Om du letar efter den perfekta ölen serverad av en glad och underbar personal, då måste du helt enkelt ta dig till John Scott's Pub i Partille Arena Från det ögonblick jag kom in genom dörren visste jag att jag var i goda händer. Speciellt tack till bartendern/ servitrisen Fia-Michaela som välkomnade mig med ett varmt leende och en glimt i ögat som omedelbart fick mig att känna mig så välkommen! Hennes smittande entusiasm för sitt jobb visade en stolthet i att ge sina kunder den allra bästa upplevelsen. Jag kunde inte annat än bli charmad av hennes underbara sätt och smittande energi och jag kan knappt vänta med att gå tillbaka för en perfekt öl!
Bra ställe med trevlig personal! 3-kamp med aw var en kul grej!Mat: 4/5
Riktigt uselt. Överpriser på dåligt tillagat mat. Personalens kläder låg på bänkarna. Personalen gjorde sitt bästa de var få men trevliga. Skabbigt och på toa söndrig lampa där elkablarna hängde. Toaletterns kändes otrygga då killar stod utanför och hängde. Efter klockan 19 försvann familjerna och kvar var väldigt fulla stammisar och pundare med pitbullhund. Ett riktigt suparställe där spriten flödade och folk ragglade. Vi var där med tonåringar som blev antastade. Vi förstod då varför stället hade väktare. Gå inte dit! Om bowlingen vill vi ändå säga att förutom sjukt hög musik så var den rolig!
Kan inte begära mer! Mysigt, trevlig och alert personal, vänligt bemötande. Stort och luftigt, där finns även bås och hörnen samt god mat och behaglig belysning. Onsdagsquizen sätter en extra piff på tillvaron.
Normal krogmat men rätt generösa portioner. Personalen är trevliga och försöker alltid fixa för en om man till exempel ska bowla eller så. Det är en fördel att de har lite olika saker så som bowling, shuffleboard och lite annat. Överlag bra.Mat: 3/5
Här kommer du få en fantastisk kväll!! Firade delar av min 50-års fest här, superbra mat, trevlig musik och kul att det finns shuffleboard och bowling. Mat: 5/5
Maten var under all kritik. Ett gäng på tio och alla rätter var tråkiga. Vinet var dåligt och ölen fick bytas. Efterrätten tog evigheter och saknade grejerna som skulle vara på.
Så sjukt dålig service. Fick vänta 1h 15m på att få våra hamburgare. Skulle se en show i Partille Arena efteråt så vi hade en tid att passa. Personalen helt ointresserad och hon talade om att vi inte var dom enda gästerna som skulle se showen??? Fick kasta i oss maten och missade början på showen.
Hamburgare kostar dubbelt så mycket som annars helt utan något tecken på det. Då jag försökte avbeställa safe servitören "Döö, det är nog för sent för det dööö..." Dessutom ingen dressing.Mat: 2/5
Comment on this business

to add John Scott's Partille map to your website;