facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Johnells

Johnells

About

Johnells säljer märkeskläder i butik och på nätet från varumärken som Polo Ralph Lauren, Hugo Boss, Gant, Barbour, Kenzo, Philipp Plein, Parajumpers och Canada Goose. Välkommen in!

Story

Johnells säljer märkeskläder i butik och på nätet från varumärken som Polo Ralph Lauren, Hugo Boss, Gant, Barbour, Parajumpers och Canada Goose. Välkommen in!

Address:
Phone: +46855036506
City: Södertälje



related searches: Johnells Outlet, Johnells Skärholmen, Johnells aktiebolag, Johnells rabattkod, Thernlunds, Johnells öppettider, Care of Carl, Johnells Canada Goose
Similar places near
Romani Kauppa Södertälje Romani Kauppa Södertälje 123 meter Mycket att välja på, lätt att beställa och framförallt billigt! Skriv till mig på cha...
Royal Dresses Royal Dresses 331 meter
Modehuset Garantipäls Modehuset Garantipäls 403 meter Det gammalt Södertälje företag, och där gör jag mina inköp. Som Gunnars och Wessmans ...
PMU Handlasecondhand södertälje PMU Handlasecondhand södertälje 2 km Secondhand butik med mångfald och café antique med god fika!
DALE Shop Store DALE Shop Store 2 km Klockren service, kom 17.29 och fick superb hjälp. Ingen stress från personalen, som ...
Zorro moda Zorro moda 2 km
Flour Accessoarer Flour Accessoarer 2 km تجهيزات لكافة الافراح (أعراس� خطبة ولادة . معمودية. أول قربانة. .....)...
Augin Skrädderi Augin Skrädderi 2 km Bästa skräddaren i Södertälje bästa kvalitet på jobbet.
Profilmakarna Profilmakarna 2 km Fina lokaler och hjälpsam personal. Professionellt intryck och bemötande
Suryoyo Shop Suryoyo Shop 3 km Översatt av Google Bra Original جيد
KappAhl KappAhl 3 km KappAhl har ett bra urval av kläder i min smak. Lätt att hitta storlekar som passar. ...
Lindex Lindex 3 km Ett favorit ställe
Reviews
Fick bästa möjliga service med supertrevlig personal som både var hjälpsam och förstående. De visade mig flera alternativ, stöttade mig genom alla beslut och hjälpte mig hitta det jag söket både i storlek och önskemål! Jag är mycket imponerad av deras vänlighet och jag kan starkt rekommenderar ett besök, trevligaste personalen i stan! Jag kände mig verkligen sedd och uppskattad utan press att köpa! De gjorde också klanderfria paketinslagningar med både papper och box för att de skulle hålla en fin form, mycket uppskattat! Tack för erat stora engagemang, denna fredag eftermiddag!
Väldigt gullig och hjälpsam personal
Har nog bara gått förbi, går inte in. Har varit med några av mina märkesmedvetna barn när de tittat på butikens alldeles för dyra kläder. Snorkiga, dryga ungdomar i personalen, service kan de inte stava till. Men det är klart, som 60+ gubbe anses jag nog inte som potentiell kund, inga pengar att tjäna på mig!
Var på johnells I Södertälje med min son idag, halvsprang in en kvart i stängning, sjukt stressad. En tjej och en kille står i butiken, och är heeelt amazing! Tjejen tar tag i situationen, min son behöver en jacka och har provat jag vet inte hur många som aaaalltid haft något fel så han inte vill ha dom. Ut från butiken kom vi efter bara några minuter, överlycklig son med en jacka! Rätt person på rätt ställe, så oerhört tacksam!
Fin butik, trevlig inredning MEN mycket otrevlig personal, dåligt bemötande, ingen service/kundperspektiv, vill inte hjälpa kund som inte är" tänkbar köpare" eller svara på allmänna frågor.
Personaller är dålig på service, inte hjälpsamt när jag frågade dom om plager och kränkar mig, jag handlade mycket på den här butik i Skärholmen, det var bara den här gången som jag var här och blev mycket besviken på personalens beteende , särskilt den mörk kvinna.
Dålig service av personal och får inte den hjälpa man begär om. mycket blickar och man känner sig dömd så fort man får kontakt med arbetarna. Dock bra kläder.
Den bästa av personal men allt för trång butik. Jag hittar alltid något som passar och som jag vill ha och jag är lite kinkig....
Köpte min favorit jackan GANT
Mycket fin träningsarena för friidrott, simhopp, kastgrenar och rytmisk gymnastik.
Comment on this business

Directions to Johnells with public transportation


Jovisgatan 80 meters
748
749
783
791
797
798
Köpmangatan 90 meters
751
753
756
758
759
781
787
787X
802
841
978
979
Södertälje Centrifugen 90 meters
802
841
Centrifugen 100 meters
747
756
759
787
787X
Paradisgränd 140 meters
751
753
758
978
979

to add Johnells map to your website;