facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Jolla Chokladmakarna

"Välkommen till Jolla Choklad & Dessert i Vänneberga bro!Ta med familjen, vännen eller dig själv och upptäck den fantastiska idyllen längs med Söderköping och Göta kanal! UPPTÄCK LANDET!Jolla i Vänneberga Bro är inte bara en mötesplats för framtidens hälsosamma mat- & dryckeskonsumenter, det är också en idé om en plats där vi samexisterar med vår omgivning, och inte tar mer än vad vi ger tillbaka. Att respektera att vi alla är en del av naturen, dess kretslopp och värna om den. Chokladmakarna Jolla & Gebro vill skapa en plats som är i balans med vår vision, där genvägar och stress förkastas och saker får lov att ta tid. Lokalproducerat med fokus på hållbarhet är ledordet.Hoppas vi ses!ChokladmakarnaGebro & Jolla"
Address: Hantverkaregatan 31 , Norrköping 602 31, E, SE
Phone: +46 11 12 61 61
City: Norrköping
Zip Code: 602 31


Opening Hours

Monday: 09:00-19:00
Tuesday: 09:00-19:00
Wednesday: 09:00-19:00
Thursday: 09:00-19:00
Friday: 09:00-19:00
Saturday: 10:00-17:00


related searches: Jolla Facebook, Chokladprovning Norrköping
Similar places near
Waynes Coffee Waynes Coffee 38 meter Beställde 2 smaksatta latte, efter lång väntan så frågade jag om de var på gång. De ...
Espresso House Espresso House 254 meter
Zofias Zofias 266 meter
Fräcka Frökens Frestelser Fräcka Frökens Frestelser 742 meter Helt otroligt bra trevlig personal och kanongod mat helt ok så att säga.
Gubbens Trädgårdscafé Gubbens Trädgårdscafé 823 meter Personalen på Gubbens överträffar alltid på att vara de snällaste och trevligaste män...
Café Saltis Café Saltis 1 km Väldigt god raggmunk med fläsk,lingonsylt,ett gammalt arbetareställe som garanterat m...
Reviews
Trevligt cafe intill Göta kanal. Hemmagjorda glassen rekommenderas. Smaker varierar över tid. Gott kaffe och fikabröd. Finns även chokladpraliner som de tillverkar själva. Pittoresk utemiljö med gott om sittplatser som passar de flesta. Rekommenderas.
Mums! Fantastisk god chokladglass, fruktpajen exquisito och cappuccino smakade mycket bättre än andra ställer! Trevlig personal och fin plats vid Göta kanalen! Nu vet jag att det är hit vi ska komma nästa gång vi har vägarna förbi!
Mysigt fik i centrala Norrköping. Gott kaffe. Utsökta praliner. Min dotter åt en chokladbar som var supergod. Jag åt en semelcheescake som var underbart god! Mums! Här serveras frukost och lunch för den som önskar. Stället rekommenderas!
Bästa stället och bästa choklad och glass. Mycket trevligt att sitta vid vattnet och njuta av hemmagjord glass
Nammi namnam om man gillar lakrits. Rekommenderar starkt. Glöm inte att smaka på deras underbara björkrökta salt
Det här är ett cafe utöver det vanliga. Kunskap och engagemang, godaste kaffet, hantverkschoklad och hemgjord glass i mysig miljö.
En liten smak av himmelriket... Helt underbart ställe med sittplatser och små hörnor som passar alla människor och humör!
Otroligt ställe! Väldigt god lunch, magiskt kaffe och chokladessert Dessutom supertrevliga ägare!
Alltid super trevligt att komma hit och fika, Lätt mitt favorit fika ställe!
Dessertprovningen är magiskt! Rekommenderar verkligen, kändes oss väl omhändertagande och fick trevligt bemötande. Köpte hem såå goda praliner med.
Comment on this business

to add Jolla Chokladmakarna map to your website;