facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Jollyroom.dk

About

Jollyroom tilbyder Nordens største lagerførte sortiment for børnefamilien. Her finder du alt til børn, babyer, amning og graviditet.

Story

Jollyroom er Nordens største børne- og babybutik på nettet. Vi tilbyder vores kunder et enormt sortiment med både danske og internationale varemærker, og da vi befinder os lige i smørhullet af Skandinavien, kan vi levere jeres bestillinger i en fart.
Vores netbutik er baseret på solide grundpæle af erfaring inden for nethandel og butiksvirksomhed. Vi er specialister i branchen, og vores store viden om børne- og babyprodukter, kommer mange af vores kunder til stor gavn.
Som kunde kan man altid få hjælp af Jollyrooms kundeservice via e-mail eller telefon, uanset om det gælder spørgsmål i forbindelse med en bestilling eller gode råd.
Kontakt Jollyroom.dk via [email protected] eller telefon 88448888.



"Varmt välkomna till Jollyroom Showroom & Outlet på hela 3000 kvm under samma tak. I vårt showroom möts ni av vår kunniga personal i luftiga och inspirerande lokaler med möjlighet att klämma och känna på våra produkter innan du handlar. I vår outlet kan du handla utvalda produkter från vårt sortiment, såklart till grymma priser! Följ oss på instagram @Jollyroom_showroom_goteborg"
Address: Tagenevägen 58, Hisings Kärra, 425 37 Göteborg
Phone: 88448888
City: Gothenburg
Zip Code: 425 37



related searches: jollyroom kontakt, jollyroom uk, jollyroom göteborg, jollyroom jobb, jollyroom outlet, jollyroom öppettider, jollyroom stockholm, jollyroom barnvagn
Similar places near
Möbelstyle AB Möbelstyle AB 3 km Möbler och heminredning
mLite AB mLite AB 3 km mLite AB säljer professionell belysning, system för signal distribution och digital i...
Jula Jula 4 km Lite trångt i butiken, väldigt knepigt just nu när Covid19 härjar, ett tips kolla på ...
Leaf Shoes Leaf Shoes 4 km Leaf Shoes - Anti-boredoom footwear
2XU 2XU 5 km 2XU kompression gör skillnad! - Snabbare återhämtning - Bättre uthållighet & styrka -...
Xeed.se Xeed.se 5 km Har köpt ett helårspaket och skall bli spännande att testa detta året, verkar lovande...
CaddieWorks CaddieWorks 5 km CaddieWorks Sweden är ett företag som är inriktat på att främst köpa/sälja/byta begag...
Jula Jula 5 km Fanns det jag ville ha. Trevlig personal
Akademibokhandeln Frölunda Torg Akademibokhandeln Frölunda Torg 6 km Trevligt personal och lättillgänglig och rymlig butik.
weswim.se weswim.se 6 km Bra affär med det man behöver för swimrun och triathlon. trevlig och kunnig personal....
FreeFoot Sverige FreeFoot Sverige 7 km Fantastisk butik och är en mycket nöjd kund Ända tills jag behöver kontakta dom ang 1...
Wunderlabel Nordic Wunderlabel Nordic 7 km Köp de bästa vävda & tryckta etiketter, Hangtags och mycket mer på vår hemsida! Snab...
wunderlabel.se wunderlabel.se 7 km Vi erbjuder högkvalitativa textiletiketter i mycket små kvantiteter, från 25 st. Vår ...
Urbancorner.se Urbancorner.se 7 km Otroligt bra service! Bra priser med!
Kålltorps Handelsträdgård Kålltorps Handelsträdgård 8 km Det är ganska litet, men trevlig och kunnig personal.
Komplett Komplett 8 km Kundservice 031 - 710 20 00 - [email protected] - Prismatchning, 60 dagar öppe...
Sustainable Better Merch Sustainable Better Merch 8 km The quick, easy and ethical way to get your merchandise done. Looking at getting some...
ICA Nära Nya Varvet ICA Nära Nya Varvet 8 km bra ICA affär, ligger i ett bra läge. har bra personal. och byggs om så den blir stör...
Reviews
Svarar inte i telefon efter 40 minuters försök. Tutar upptaget ibland så uppenbarligen använder de telefonen, men inte till att svara med. Följa av ett röstmeddelanden att de är många kunder i butiken, vilket det rimligtvis inte är 2 minuter efter att butiken öppnat. Gav upp efter 40 minuter.
Står i varuhuset ber om hjälp med cykel till min dotter ena personalen skakar på huvudet att hon ej har tid o hjälpa och har väntat 30min för få hjälp då ställer sig personalen och packar upp andra varor ist för hjälpa en kund i första hand. Väldigt dåligt kundbemötande enligt mig
Försökt ringa butiken i flera dagar utan något resultat. Då jag bor en bit ifrån ville jag inte åka till butiken för att sen få reda på att varan ej fanns.. Men, det blev så ändå. Kommer in i den stora lokalen, all personal är bakom kassan. Ingen hjälp alls fick man på golvet. Och självklart hade de inte det jag sökte. Trist att de ej svarade i telefon så hade mitt besök inte varit i onödan som det blev nu. Besviken lämnade jag butiken. Servicen borde ses över. Både vad gäller den servicen online / telefon samt i butik. Fler anställda på golvet så man kan få hjälp.
Undvik till varje pris om ni inte vill bli blåsta. Köp absolut inte deras lekstugor av undermålig kvalitet. Dyra och håller max en sommar innan mögel är ett faktum.
Beställde en julklapp, Jollyroom garanterade leverans innan jul. Den kom på tok för sent, kundtjänst väljer att kompensera genom en rabattkod hos dem. Så i princip är min kompensation att jag måste handla hos dem igen, wow. På vilket sätt är det en kompensation i kundperspektiv och inte enbart utifrån dem själva?
Man får inte svar när man ringer detta nummer så dåligt Kundtjänst.
Ringde och hade lite frågot om deras produkter och de gav mig allt jag behövde och mer därtill. Tog min mail och fortsatte kolla upp mer info efter vi lagt på och mailade med ännu mer utförlig information, inkluderat produkter de ej hade i sitt sortiment.
Beställde ett par dagar innan "sista garanterade datum för leverans innan jul". Fakturan var de riktigt snabba på att skicka, men paketet fick jag meddelande att det kanske kommer dagen innan nyår. Riktigt illa när de vill locka kunder med leveransgarantier för att man ska välja dem.
Vi gick dit för att kolla lite barnbilstolar och slutade upp med att vi hittade allt i outleten! De var alla väldigt hjälpsamma och trevliga. Vi är hur nöjda som helst och brukar åka dit med jämna mellanrum för att kolla runt på allt man kan fynda!
Har försökt att ringa i 2 dagar utan svar skaffa en riktigt telefonkundtjänst kan inte ens få svar på en produkt som är redan betald och fick ingen leverans besked dessutom har jag betalat extra för att jag vill hämta varan från butiken i Göteborg ni håller inte ens på utlovade leveransen som konsumenter betalar extra för 1-2 dagar leverans Dåligt!!kunde ge minus om detta var möjligt!!!!!
Comment on this business

to add Jollyroom.dk map to your website;