facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for JONI Musik

JONI Musik

About

Musiker, enterprenör

Story

Välkomna till JONI Musik

Jag som driver JONI Musik heter John och sysslar med musik inom många olika områden. Främst som tillverkare av musikutrustning, reparation samt modifieringar av musikutrustning, men även som musiker.

Som musiker spelar jag gitarr och sjunger, mestadels eget material men även andras låtar och allt på svenska då det är mitt modersmål.

Produkterna jag tillverkar är olika former av förstärkare så som mikrofonförstärkare, gitarrförstärkare, kompressorer och equalizers byggt på elektronrör, men även allehanda annan musikutrustning om så önskas.

Att jag bygger med elektronrör och inte det betydligt modernare transistorer och IC-kretsar är för att en väl konstruerad rörförstärkare ger ett varmt och behagligt ljud och ett djup och artikulering som är svårslagen med transistorer.

Allt byggs enligt "point-to-point", det vill säga inga kretskort. Snabbt beskriven skillnad är att man alltid kan löda om och modifiera efter eget behag om så önskar. Jämförelsevis kan man säga att de gamla legendariska gitarrförstärkarna från 50- och 60-talen än idag står mycket högt i kurs tack vare just den anledningen.

Har du en förstärkare av något slag eller annan produkt som exempelvis en elgitarr som du vill modifiera för eget behov kan du vända dig till JONI Musik.

Skulle ni vara intresserade av att köpa eller modifiera hör av er här via meddelande och kanske telefonnummer så kan vi diskutera saken. Annars kan ni besöka www.jonimusik.se där ni hittar betydligt mer information.

Jag har givetvis F-skattbevis och driver en momspliktig verksamhet.

/John

Address: 35239 Växjö
City: Växjö
Zip Code: 35239


Similar places near
The Dryheaves The Dryheaves 41 km Melodic punk rock
Basement Bout Basement Bout 84 km Alltid varit god mat när jag varit på knock em down, senast blev det julbord och det ...
Sofiakören Sofiakören 138 km Sofiakören är en ungdomskör inom Svenska Kyrkan i Växjö. Kören tillhör Gårdsby försam...
Popdog Studios Popdog Studios 139 km Musikstudio i Växjö!
Candombe Candombe "La Peregrina" 140 km Som pilgrimer som vi är "La Peregrina" går och går och sprider candombe-kul...
KBO KBO 140 km Den här Facebooksidan tillhör Växjö Kulturskolas Blåsorkester – KBO
In Case Of Silence In Case Of Silence 141 km The band ”IN CASE OF SILENCE” is a four piece rock band that plays a solid but yet dy...
FULLT ÖS FULLT ÖS 141 km Målet med FULLT ÖS! är att spela förbannat bra livemusik inom rock, blues, punk och h...
Musica Vitae Musica Vitae 141 km Musica Vitae är orkestern som tar livets musik till den enskilde lyssnaren. Med strin...
Isterbandet Isterbandet 143 km Isterbandet är Linnéuniversitetets enda, bästa och absolut flottigaste studentorkeste...
Weiholt & Magnusson Weiholt & Magnusson 174 km En duo, som skapar lite trallvänlig vispop!
Desert Monarchs Desert Monarchs 174 km We're a rockband from Växjö, Sweden.
Comment on this business

to add JONI Musik map to your website;