facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Jönköpings Centralstation

Address: Järnvägsgatan 12, 553 15 Jönköping
City: Jönköping
Zip Code: 553 15



related searches: jönköping resecentrum, jönköping resecentrum avgångar, jönköping resecentrum buss
Reviews
Har hört mycket om dessa köttbullar så tog beslutet att cykla hit från Motala. Var inte värt resan!! Valde att snabbt cykla vidare och tillbaka till Motala.
Ett riktigt trevligt resecentrum med kiosk sittplatser mm.
Vandrarhem är inte som hotell . Det var bra men lämnade en del att önska ! En säng med urinfläckar vill ingen sova i ! Övrigt var det påkostat med tv- apparater överallt . Tilltagen frukost , fin vintage stil. Låset gick i baklås men receptionen var det ingen så det fanns ett nummer att ringa så kom ägaren och hjälpte till. Tror inte jag väljer det igen .parkering fanns utanför det var ett plus.
Bra. Rent och snyggt och oftast ordningsvakter i närheten så man känner sig trygg.
Helt okej. Tydliga skyltar. Luftiga lokaler. Finns fik, kiosk, taxi och parkeringar utanför. Nära till lokaltrafik. Negativt är att det krävs myntbetalning till toaletterna, åtminstone senast jag var där.
Litet o behändigt, vänthall, café, behaglig utsikt på sommar,troligen mindre behaglig utsikt på vintern med snöglopp från Vättern i ansiktet.
Helt ok. Finns inte så mycket att göra här så försök fördriva tiden på annan plats. Minus att det inte finns personal på plats som kan hjälpa om man har problem med buss eller tågbiljett.
Jönköpings Resecentrum är rätt bra trots allt med gott om sittplatser och även turistinformation, det som saknas är dygnet-runt-öppet och mer utbud i form av mat och dryck! Helt underbart vacker vy över Vättern finns!
Det är ett fint område med hafit och fina åsikter
Trevligt resecentrum.
Comment on this business

to add Jönköpings Centralstation map to your website;