facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Jonsereds Katthotell

Jonsereds Katthotell

About

Snyggt katthotell med stora lekytor. Personal 10 tim per dag. Lätt att hitta, bara en kvart från Gbg centralstation. Välkomna!
www.jonseredskatthotell.se

Story

Vi älskar katter! Passar dig kattägare som är extra noga med hur din katt har det när du är borta! Vi har stora rum med egen innätad uteplats. Katterna har stora ytor att springa och leka på.
På hästgård mellan Jonsered och Lerum cirka 15 minuter från Göteborgs centrum och Landvetter flygplats. Pris från 225/275 kr per dygn.

Mission

Jonsereds Katthotell ska vara ditt första val att ta hand om din katt när du själv inte kan.

Impressum

Ingalill Kringberg

Products

Nytt fint katthotell för dig som är extra noga med att din katt har det bra när du är borta. Med personal som älskar katter och en service utöver det vanliga. Välkommen!

Address: Gullringsbovägen 74, 433 76 Jonsered
Phone: 0706904252
es.lletohttaksderesnoj@llilagni
City: Jonsered
Zip Code: 433 76



related searches: katthotell göteborg, kattpensionat mölnlycke, kattpensionat lerum, kattpensionat göteborg mölndal, billigt kattpensionat göteborg, sov kattpensionat, kattpensionat kungälv, kattpensionat egypten
Similar places near
Le Mat Sverige Le Mat Sverige 1 km Hotellet hade flyttat vilket inte framgick från bokningen. De hade flyttat in där ett...
Reviews
Vår fina katt Boxster har varit en vecka på hotellet och trivdes utmärkt. Så mycket kärlek och mys med Ingalill och alla andra katter. Kan varmt rekommendera detta härliga ställe!
Första gången som pojkarna bor på hotell, gick superbra! Vi är så tacksamma o kommer gärna tillbaka igen.
Ljust, fräscht och stora ytor. IngaLill var supertrevlig och vår Sphynx hade 4 dagars toppenvistelse! Rekommenderas varmt
Svante är stammis och tycker hotellet är toppen. Som innekatt i stan är han extra nöjd med sin utebur. Rent, fräscht och engagerad personal!
ett verkligt bra katthotell, jag är nöjd med allt som mottagandet, rummen, ja hela konceptet.
Rekommenderar inte detta katthotell!! Oseriöst! Våra katter bodde på Jonsered katthotell 28/7-5/8 -19 Rummet var inte städat när katterna skulle checka in. På hotellet gick det en "lindrig kattsnuva" enligt ägaren. Min ena katt blev så sjuk efter varit på Jonsered katthotell att vi fick åka in akut till blå stjärnan då Morris inte åt, hängig och andades med öppen mun. Morris låg på djursjukhus i 3 dagar med dropp och är nu idag bärare på ett herpes virus livet ut som bryter ut när Morris blir stressad/byter miljö. Efter diskussion med ägaren på pensionatet så ville inte hon stå för kostnader i samband med veterinär/hotellvistelse. Om vi vågade komma tillbaka så kunde vi få 50% rabatt. Efter påtryckning av veterinär så har vi varit i kontakt med länstyrelsen.
Jadis har nu varit hos Ingalill på Katthotell för tredje gången i år o mått som den prinsessa hon ärAlltid lika väl mottagen av extramatte när hon kommer o går direkt in till sitt vanliga rum hon alltid har.Då förstår jag hur trygg hon känner sig o det värmer mitt matte
Rosie och Salsa är alltid på Jonsereds katthotell när jag är ute och reser! Nu senast första veckan i maj! Vi är alltid lika nöjda! Katterna stormtrivs! Bästa stället med engagerad personal och trivsamt pensionat!
Nu har Bruce och Lucy varit på Jonsereds Katthotell. Sist dom var där var i dec 2019. Vi har ju inte rest pga Covid. Det kändes lika tryggt och positivt att lämna dom där igen. IngaLill mötte dom med sitt välkomnande sätt. Det kändes så bra, vi visste att nu får dom det så bra som dom bara kan ha på ett Katthotell. När vi hämtade dom idag , så var det nästan svårt för dem att följa med hem. Detta är ett gott betyg. Vi kan varmt rekommendera Jonsereds Katthotell om ni vill lämna era katter till ett suveränt bra Katthotell.
Högsta betyg! Mina allra varmaste rekommendationer till ett fantastiskt katthotell som verkligen ser till djurens och ägarnas bästa! T o m en lätt ångestfylld och överbeskyddande matte som jag kände mig HELT lugn i att lämna mina kissar här en vecka. Omtanke, trygghet, fantastiskt bemötande, enormt engagemang och stort hjärta - det är klart det blir 5 stjärnor!!
Comment on this business

to add Jonsereds Katthotell map to your website;