facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Jonsereds Trädgårdar

Jonsereds Trädgårdar

About

Jonsereds Trädgårdar är en fri tolkning av den forna herrgårdsträdgården. De fyra trädgårdskvarteren har öppet dygnet runt alla dagar i veckan. Under 2018 har vi en utställning designad Tomas von Brömssen - "Välkommen till Haga".

Address: William Gibsons väg 17, 433 76 Jonsered
Phone: 031-792 10 00
City: Jonsered
Zip Code: 433 76


Reviews
Första besöket i den fantastiska trädgård med vackra blommor, buskar och träd. Fin utsikt utöver sjön uppe vid Herrgården även fast det inte så bra väder med regnskurar denna dagen. Mysigt café och fräscha och rena toaletter. Besökte Norrvikens trädgårdar tidigare och får säga att lilla Jonsered trädgårdar är mycket finare. Norrviken var en stor besvikelse knappt några blommor inga växter inne i Orangeriet där. Plus att man betalar 120 kr i inträde och får inget vackert för det. Så kommer bli fler besök till vackra Jonsered trädgårdar. Fin promenad upp genom naturreservatet och även ner på andra vägen .
Det firades Äppeldagen med musik, korvgrillning, sortbestämning av äpplen & försäljning i den fantastiska butiken. Underbara miljöer att strosa runt i både i trädgården men också uppe vid herrgården. Får, hästar & vidunderlig utsikt över sjön Aspen. Finns ett café som jag ej har besökt men det ser otroligt mysigt ut. Toaletter: Finns en offentlig toalett i ett eget litet hus. Den är också funktionsanpassad. Lämplig för hundar: Öppna fria ytor och promenadstråk. Picknickområde: Finns många möjligheter att sitta vid bord i trädgården och herrgården men också gräsytor i mängder.
Vacker trädgård, mycket blommor att titta så finns gott om bänkar att sitta på, fina promenadstråk runt om kring i området, så finns det kaffe också.
Underbar omgivning och fantastisk trädgård. De olika Tema trädgårdarna, Pre Covid, har nu växt till sig och den nya är signerad Lena Skoog
Mycket vacker och mysig omgivning. Dock lite småtrist, traditionellt utbud av smörgåsar, kakor och pajer.
Fina trädgårdar som är mycket väl omhändertagna! trevligt att gå igenom, man kan läsa information om folk och föreningar som har donerat och hjälpt till. Finns ett trevligt kaffee och en liten affär där man kan köpa växter! Finns också "Hotell" för skogens insekter där dom kan bygga på och leva i lugn och or, man kan se ibland hur det rör sig där dom bor!. Man kan gå ner till vattnet också och titta om man vill det. Kommer man med bil vilket säkert dom flesta gör så finns det en stor parkering som är gratis precis bredvid!
Här är underbart fint och mysigt. Älskar det. Och vild skog och vandringsleder precis bredvid. Kom hit!
Fina trädgårdar i underbart läge med utsikt över sjön aspen med många olika blommor och buskar möjlighet till mat och dryck
Perfekt utflyktsmål, även barnen gillade det. Fina växter. Det enda möjliga påpekandet från mig skulle i så fall vara att det är lite dåligt med antal toaletter.
Underbar plats att tillbringa en lugn solig eftermiddag. Vackert, mysigt och lugnt. Här finns även ett café och en fin liten butik. Ibland finns här särskilda aktiviteter. När jag var här fanns måleri och en harpist spelade mitt i trädgården.
Comment on this business

to add Jonsereds Trädgårdar map to your website;