facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Jontas Kiosk & Servering

"Pizzeria AmoreNi hittar oss på Åsenvägen 1.Med flera års erfarenhet av restaurangbranschen är vårt mål att erbjuda hög kvalité och därigenom alltid se till att våra kunder är nöjda. Kom in och smaka våra goda pizzor och vi lovar en härlig smakupplevelse. Hos oss kan du avnjuta en god Amore Pizza, kebab eller varför inte en fräsch sallad från vår varierade meny.Varmt välkommen till oss på Pizzeria Amore i Bollnäs!"
Address: Åsenvägen 1 , Bollnäs 821 30, X, SE
Phone: +46 278 188 14
City: Bollnäs
Zip Code: 821 30


Reviews
God fisk and chips, hade personligen velat att ni hade vänt på fisken när ni serverade så den platta sidan är neråt och den som buktar utåt är den sidan man ser istället. Utsökta pommes. Liten men god glass från glassbarer.
Trevlig restaurang/pizzeria, stort plus för dom nya rätterna på menyn kolgrillat. Härlig personal men uteplatsen har mer att önska.
Kebabrullen håller inte måttet. Stekt! kebabkött och såserna smaklösa och drog åt det söta hållet. Helheten är absolut inte bra och det här är en av de sämre kebab jag ätit i Bollnäs. Att stället tror msn bedriver någon fine dining gör spektaklet ännu roligare. Kommer inte testa stället igen.
Tvekade mellan 2 o 3 se recension längre ner därav en 4:adå jag inte tyckte det stack ut nåt. . Det verkade fräscht inne. Vi satt ute. Lite störande att läsa menyn på väggen/ovanför disken när det va fladdrade ljus/blinkande i skylten. Men det va helt klart annorlunda. Gick rätt fort att få maten. Upplägget på oxfilépastan va snygg o det tycker jag är viktigt. Dock väldigt salt buljong. Kebab tallriken ok. Synd att kebaben va kall. Annorlunda ”pommes”. Ändå bra stl på portionerna. Hade kanske för stora förväntningar på detta ”nya”ställe som nu funnits några år. ******** Nu när de startat kolgrills meny testade vi igen o det var riktigt gott. Grillade kycklingen var inte torr som många andra ställen har som grillar. Det kommer beställas igen från kolgrillen
Jättegod mat för alla åldrar. Jättefin service och fin miljö! Rekommenderas varmt
Snabb service och trevlig meny. Finns det mesta att äta. Trevlig med kolgrill.Mat: 5/5
Fräscht och fint ställe med mycket god mat och mycket att välja på. Bra service och trevlig personal.
Prova deras kolgrills meny!!, väldigt gott!! Och stora portioner!Mat: 4/5
God snabbmat. Bra pizzasallad och småbröd i väntan på maten. Värt ett besök.
Jättefin och fräsch lokal. Blev väldigt besviken när jag beställde in en haloumiburgare. Har aldrig fått Ketchup och Hamburgedressing på en haloumiburgare dumt av mig att inte fråga före! Osten simmade i kladd och grovt skurna lökbitar. Ja ja bättre lycka nästa gång.
Comment on this business

to add Jontas Kiosk & Servering map to your website;