facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Jordbro Parklek

Jordbro Parklek

About

Jordbro parklek är en mötesplats i Höglundaparken för barn 7-12 år, föräldrar med yngre barn, förskolor samt dagbarnvårdare och skolor.

Story

Vi bedriver en öppen verksamhet för barn mellan 0-12 år. Barn under 7 år måste ha en vuxen med sig. Parkleken är öppen året om. Under vår och höst även vissa lördagar. Inne har pyssel, sällskapspel och leksaker.

Barn som går i årkurs 4-6 kan även köpa gårdskort som kostar 40 kr/termin. Med gårdskortet kan man spela Xbox, Wii, datorer och följa med på utflykter under loven.

En gång i veckan bakar vi och på vardagar mellan klockan 14.30 - 16.00 serveras mellanmål varje dag för 10 kronor.

Vi arbetar mycket med inflytande och delaktighet och har till exempel en cafégrupp som hjälper till i caféet och har möten där det bestäms vad som ska serveras som mellanmål, och inhandlas.

Parklekens idé är annars utelek och vi har sparkcyklar, trampcyklar, bollar och andra utespel, samt lekplatser med gungor och klätterställningar.

Vi har också en pulkabacke i närheten och ett grillhus som kan användas året om.

Address: Sandstensvägen 110, 137 63 Jordbro
Phone: 08 606 71 17
City: Jordbro
Zip Code: 137 63


Similar places near
Gymleco Gymleco 2 km Kina kvalité.. era cardio maskiner funkar väldigt dåligt. Om dom ens funkar Ojämna gy...
Reviews
Många aktiviteter man kan välja mellan i parken. Skulle bli bättre om det fanns mer modernare klätterställningar etc. De har en fritids för barn som går i årskurs4-6 Personalen är konstiga men bra och roliga.
Ett bra ställe att vara på när man har en barngrupp på utflykt, den är så stor, man hittar många stationer som kläterställnig, sandlådan, studsmattan osv. De som jobbar där är så himla trevliga. Det finns ett kafé samt toaletter också. De har olika öppettider så att ni vet.
Det finns mycket att göra för alla barn. Gunga, klättra, cykla och leka och hitta nya kompisar. Mycket välordnat!
Så himla fin parklek med olika lek- och klätterställningar, gungor, sandlådor, små Hopp mattor. Passar alla åldrar skulle jag säga. Finns möjlighet till korvgrillning eller sitta med picknick i ängen brevid.
Jag älskar parken för att alla personal är snälla på sitt eget sättoch om man har gjort illa sig eller nått så finns det alltid någon där!och det jag älskar mesta med parkleken är att dom brukar göra många utflykter i lovenoch jag tycker också om maten när det är lov för då är det toast och deras toast har typ en speciell smak en vad andra toast smakar!!hälsningar Elin
Rolig lekplats för barn i olika åldrar.
Det var mysigt, härligt jag kom första gång.
Bra utrustad parklek med klättervägg, gungor, karusell, utegrill, pulkabacke och utomhusbad, förutom parkleken alltså.
Bra parken med stora ytor och många olika lekplatser, parkourbana, fotbollsplaner m.m.
Många ställe för lek för barn
Comment on this business

to add Jordbro Parklek map to your website;