facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Jöstebacken

About

Jöstebacken är ett KRAV-certifierat lantbruk som odlar ekologiska grödor såsom spannmål, vall och potatis.

Story

Vi odlar ekologisk matpotatis i Vara kommun och närmare bestämt strax utanför Vedums samhälle.

Allt odlas enligt KRAV:s regelverk där vi enbart använder oss av stallgödsel och annan ekologiskt godkänd växtnäring.
För ogräsbekämpning utnyttjar vi ogräsharvning och kupning för att hålla fälten ogräsrena.

Vi säljer till konsument direkt och även till uppköpare och affärer.

Vi är certifierade utav Hushållningssällskapet Certifiering AB enligt KRAV:s regelverk,
SE- EKO-04

Vi odlar och säljer både mjöliga och fasta sorter för allas smaker. Även en tidig sort för färsk-potatisförsäljning under sensommaren tillhandahålls.

Address: Södra Lundby, Jöstebacken 1 1, 53461 Vedum
Phone: 0704442506
City: Vedum
Zip Code: 53461



related searches:
Similar places near
VedumsGräs VedumsGräs 2 km Mycket god service! Bra storlek på rullarna och mycket bra gräsmatta efter 3 veckor!...
Gårdsbutiken på Backagården Gårdsbutiken på Backagården 7 km Bra saker och goda
Reviews
I början av sommaren 2022 så la jag en beställning så jag ville byta ut mina skåpdörrar mot lådor istället samt flytta ugn från under häll till högskåp. Ursprungliga köket är från 2017. Mycket bra kontakt med Anders och han löste alltihopa. 8 veckor senare kom leveransen enligt överenskommelse. Monterade allt och upptäckte att de nya fronterna i samma serie/färg inte var av samma färgnyans. Kontaktade Anders igen som snyggt löste nya fronter till allt. Efter ytterligare 8 veckor enligt överenskommelse så anlände dessa och byte påbörjades. Det vart mycket bättre än den första leveransen men fortfarande inte 100%. bifogad bild. Färgprovet jag fick från första början matchade till 100%. Det slutade med att jag fick köpa de 3 sista lådfronterna nya också för att få samma nyans iallafall. 5 stjärnor till Anders på kundservice för grym service och 1 stjärna till lackerare/måleri som vid 2 tillfällen misslyckats med färgnyansen.
Köpte ett handfat med underskåp i ek. Det är nu 16år sedan men skicket är fortfarande som nytt. Kvalitet som består!
Kontaktar kundsupport via mejl, automatisk svar med att förväntad svarstid är ca en vecka... men får ändå svar följande dag! Får samma automatiska svar två ggr under en 6 månaders period kanske hade ni glömt att ta bort det sen i somras?. Behöver hjälp att få till beställningen efter webshop är krånglig och svår sätta ihop inköp. Lång leveranstid för ett skåp, ca 5-6 veckor! Köper även 2st ben utgår ifrån att det är par, men det är det inte! Får åka till Clas Ohlson för att köpa ett par till. Ingen lucka, ny lucka kostar nästan lika mycket i frakt som att köpa... ja, man tar sig för pannan. Kundcentrerad? Nej... handlar allt som går från andra köksleverantörer, då det är mycket enklare och smidigare.
Vi är väldigt nöjda med hjälpen vi fick digitalt av Vedum och vår kontaktperson Lisbeth! Många turer fram och tillbaka och Lisbeth lyssnade på alla våra små som stora idéer på hur vi ville optimera vårt nya kök. Vi är väldigt nöjda med hela upplägget från första mötet till klart kök, tack!
Fick Vedumköp när jag byggde hus , men sannerligen mycket låg kvalitet. Efter 12 månader fick vi färg som sprack på flera ställen och skeva dörrar. Deras garanti gäller inte säger dom så jag har fått beställa ersättning på egen bekostnad. Jag hoppas det finns bättre kökstillverkare.
Beställde nya köksluckor med 8 veckors leveranstid under sommarlovet och skulle påbörja produktionen ca 4 veckor efter beställning. Ca 5 dagar efter beställning kom vi på att vi angivit fel mått på handtagen och ville ändra till korrekta mått. Vilket i princip bara är ett mått som står på hela ordern. Då de inte ens påbörjat/titta på ordern trodde jag inte detta skulle vara ett problem. Men de började då utpressa att det skulle kosta 15%! Av hela lagd order för att göra en skriftlig ändring på ordern. Vilket kan vara upp emot 10 000 kr. Helt oskäligt. Sedan ville jag häva ordern med hänsyn till distans och köplagen då produktionen inte påbörjats. Enligt konsumentvägledare helt ok. Då utpressade vedum med att min handpenning på 10% av ordern inte skulle återbetalas/förverkas. Snacka om utpressning. I övrigt så har jag haft vedum köksluckor i ca 10 år. Nästan samtliga är fuktskadade vid handtagen. Mycket dåligt kvalité så dom många andra påpekat. Undvik på alla sätt.
Riktigt kass säljsupport. Fick inte svar på mina frågor gällande fästen jag behövde utan endast en orderbekräftelse. Vid leverans saknades såklart vissa fästen... *Edit* kontaktade Vedum igen, de skulle ordna med fästena jag behövde de frågade dock inte vad som saknades. Fick mer fästen men inte det som saknades. Jag går till Elfa och jag rekommenderar andra att göra det också om ni tittar på garderobsinredning.
Dålig service. Våran köksbänk kom felkonstruerad men var enligt Vedum inom deras tolerans av vad som fick vara godkänt. Vi fick ej någon kompensation och har nu en ful köksbänk som kostade x antal tusen.
Vi är mycket nöjda med vårat kök, bra service, säljare som förstod hur vi önskade att vårat kök skulle vara.
Vedum kök- och badrumsutrustning ingick när vi byggde nytt hus. Måste och medge att deras kvalitet är bland det sämsta jag har varit med om. Dessutom dåliga garantier. Kan inte rekommendera detta på något sätt. Köp något annat.
Comment on this business

to add Jöstebacken map to your website;