facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for JourAB

JourAB
Address: Linnégatan 87f , Stockholm 115 23, AB, SE
Phone: +46 8 15 05 55
City: Stockholm
Zip Code: 115 23


Opening Hours

Monday: 00:00-00:00
Tuesday: 00:00-00:00
Wednesday: 00:00-00:00
Thursday: 00:00-00:00
Friday: 00:00-00:00
Saturday: 00:00-00:00
Sunday: 00:00-00:00

Similar places near
City El City El 949 meter Vi gick in för att köpa nya taklampor. Vi var de enda kunderna men fick inget hej, tr...
Titania Titania 5 km Borde vara minus-stjärna! Vid stambyte tillhandahållit och satt upp gammal takarmatur...
Reviews
Jag beställde jour hjälp via detta företag. Då min städfirma orsakade läckage hos en kund. De lovade komma inom 1 timme, men vår förare kom till platsen efter 20 minuter och åtgärdade läckaget. Någon har ringt från JOUR AB och sade att de skickar folk snart. Jag sade ok. Sedan fick info från vår förare att läckage är åtgärdat och jag skickade sms till nummer som de ringde ifrån och de har läst sms med information att de behöver inte komma. 30 minuter senare ringer någon igen från deras firma och säger att de är jour och de kan komma tidigast om 40 minuter. Då meddelade jag igen att de behöver inte komma. Trots mina 2 avbokningar så väljer de att köra till adressen ändå och skickar fakturan på 6500:- Fakturan bestrids i sin helhet såklart.
rekommenderas inte, håller inte tiden. fick vänta i 10 dagar tills killen hörde av sig för återbesök,. trotts många sms! det slutar inte här, företaget påstår att det kostar 600kr/tim men jag får en faktura på planerat besök ink 2tim 2160kr. och massa andra påslag. undvik bolaget...
JourAB är vårt livs värsta mardröm. I oktober hade vår förening en vattenläcka i ett rör under vår lägenhet och anlitade JourAB att laga läckan och återställa badrummet, det skulle ta fem veckor sa projektledare Tomas. Vi har nu varit utan hem i mer än fyra månader, med spädbarn. Tio dagar efter deras sista garanterade slutdatum, efter 2,5 månaders arbete, kommer vi hem till en lägenhet i kaos: bråte, damm, toaletten är två hål i golvet, det som gjorts är fel och diskmaskinen står mitt i köket för att rör har dragits så den inte kan sättas tillbaka. Besiktningsman underkänner hela arbetet och konstaterar att det inte gjorts av fackmän. Sedan dess har JourAB inte svarat på våra samtal, inte betalat de avtalade leverantörsfakturorna och har lagt på luren i örat när vi ringt. Vår lägenhet är fortfarande i kaos. Mardrömmen är fortfarande inte över.
Oseriöst bolag av värsta sorten. Fick fast pris på 9900 på byte av VV-beredare. Deras kampanj som dom går ut med. Fick faktura på 14500 samt att dom ville tillägssfakturera 1500 till utan att stämma av innan. Om ni ändå tänker anlita denna firma. Se till att få allt på papper först. Vad är det för folk som lever på att lura andra??? Det är också seriöst när man lägger in omdömen om sig själv...se nedan Johan Kaiser som jobbar där och ger 5 stjärnor....Thongsai Dawan sitter i styrelsen.
Comment on this business

to add JourAB map to your website;