facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Jourhörnet

Address: Solnavägen 102 , Solna 169 51, AB, SE
Phone: +46 8 730 29 95
City: Solna
Zip Code: 169 51


Opening Hours

Monday: 08:30-21:30
Tuesday: 08:30-21:30
Wednesday: 08:30-21:30
Thursday: 08:30-21:30
Friday: 08:30-21:30
Saturday: 08:30-21:30
Sunday: 08:30-21:00


related searches: Jourhörnet solna 102b, Jourhörnet solna review
Similar places near
Råsunda Närköp Råsunda Närköp 154 meter
Frösunda Spel & Tobak Frösunda Spel & Tobak 1 km Har varit med om att returer jag lämnat in inte stämmer överens mot vad företaget sed...
Reviews
Otroligt otrevlig bemötande från personal i detta butiken. Jag kände mig nästan hotad av en man som jobbar på stället och det var inte en gång och jag ogärna gå dit, bara när jag måste hämta paketet. Jag har varit flera gånger där att lämna paketet och det var nästan alltid fel på skrivare, de kunde inte skriva ut frakt sedel och jag fick bära paket till en annan affär.
Extremt otrevlig personal dock inte alla, de övriga är bara totalt likgiltiga. Undvik detta ställe! Tyvärr måste man ge 1 stjärna för att kunna lämna en recension, men de förtjänar MINUS 10 stjärnor, minst.
Snabba och effektiva. Har alla paketleverantörer under samma tak. Bra utbud av dricka, godis och snacks.
Bra butik för att hämta ut beställningar. Bra öppettider och snabb service
Dom har större utbud av varor inte allt men en hel del
Stammis på paketinlämning. Har i princip aldrig krånglat och har även fått bra hjälp när jag gjort något fel. Mycket effektiva. Ok utbud på basvaror samt mycket ovanligt/roligt barngodis. Kalla drycker av alla dess slag finns så även tobak.
Jag hade beställt en begagnad produkt som jag skulle hämta upp på Jourhörnet, men då visar det sig att mitt paket inte finns i systemet. I bästa fall så finns mitt paket i deras lager, men utan scanning eller så har de, i värsta fall, lämnat ut det till fel person, vilket är helt oacceptabelt. Istället för att försöka lösa problemet och hjälpa mig så ignorerar personalen mig när jag pratar och börjar istället att hjälpa nästa kund. Otroligt otrevligt och irriterande. Nu måste jag istället gå igenom en lång reklameringsprocess. Kul.
Om du kan, använd en annan pick up point. Personalen här är extremt otrevlig och arrogant. De slänger fram dina paket, blänger på dig när du går in och låter dig stå och vänta medan de pratar med varandra på ett annat språk. Senast jag var där satt en snubbe på en pall bakom disken och pillade bort ludd och smuts mellan tårna. Det var då jag bestämde mig för att aldrig gå dit igen.
Fick åka hit två gånger för att sa att de inte hade fått försändelsen. När jag åkte dit idag och lämnar fram mobilen med SMSet från Airmee säger de att den inte finns. När jag insisterar och säger att Apotea har sökt försändelsen och att den ska vara levererad till Jourhörnet. Så småningom hittar de den och då säger den ene att han trodde att det var postnord och jag skulle ha sagt muntligen att det var Airmee. De kan uppenbarligen inte läsa och inte heller höra vad man säger. Hoppas vid gud att jag slipper gå dit igen!
Riktigt dålig service. Saknade ett paket och frågade om dom kunde kolla en extra gång om det låg ett paket kvar. Det hade dom absolut inte tid att hjälpa oss med, även fast en i personalen sitter och sorterar tuggummin samt att det knappt var kö. Sista gången jag väljer dom som uthämtningsställe, går hellre längre för trevligare personal samt bättre service.
Comment on this business

to add Jourhörnet map to your website;