facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for JSB

JSB

About

Vi i företaget och i våra projekt bidrar till ett bra samhälle med fokus på hållbarhet, mångfald och positiva upplevelser.

Story

JSB är ett företag inom Bygg- och projektutveckling. Vår entreprenadverksamhet består av nybyggnation och ombyggnader i södra Sverige, samt vårt konceptbygge Trygga Boendet som är rikstäckande. Vi arbetar genom våra projekt för att bidra till ett bra samhälle med fokus på hållbarhet, mångfald och positiva upplevelser. På våra lokala marknader strävar vi alltid efter att vara den ledande projektpartnern inom entreprenader och byggservice.

Vårt fokus ligger alltid på våra viktigaste resurser – det vill säga våra medarbetare och våra kunder. Genom att främmja målstyrning kännetecknas JSBs projekt av korta beslutsvägar och resultat som engagerar. Med stort fokus på våra arbetare och de team i vilka de är verksamma, möjliggör vi bästa tänkbara utgångspunkt för både personlig utveckling inom organisationen. Tack vare samarbete och gemensam inlärning, både internt och externt, skapar vi idag det bästa möjliga slutresultatet för våra åtaganden.

Våra värderingar
Vi har fokus på våra viktigaste resurser – våra medarbetare och våra kunder
- Vi skall vara ett bra företag att arbeta med och arbeta för
- Vi skall kännetecknas av korta och snabba beslutsvägar
- Vi arbetar med målstyrning istället för detaljstyrning och vår filosofi är att ansvar och befogenhet skapar engagemang och motivation
- Vi fokuserar ”teamet” i organisationen. Samarbete och gemensam inlärning skapar bästa resultatet
- Vi har högt ställda affärsetiska värderingar – ”code of conduct”
”om människor får ansvar och befogenhet skapas engagemang och motivation” – den bärande principen hos JSB är att ”äga sin uppgift”

Affärsidé
JSB är ett företag inom Bygg- och projektutveckling.
Vi skall i företaget och i våra projekt bidra till ett bra samhälle med fokus på hållbarhet, mångfald och positiva upplevelser.

Address: Odalvägen 12, 374 52 Asarum, Blekinge Län, Sweden
Phone: 0454-32 96 65
City: Asarum
Zip Code: 374 52



related searches: Jsb asarum karlshamn, Jsb asarum jobs
Similar places near
Olaussons Byggtjänst AB Olaussons Byggtjänst AB 2 km Renoveringar, tillbyggen och nybyggnation av hus och fastigheter till såväl privatper...
Snickarn Snickarn 3 km Mycket seriösa och noggranna snickare! Håller en mycket hög standard
Reviews
Bra byggföretag, med bra personal och service.
Comment on this business

to add JSB map to your website;