facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Jul i Säter

Jul i Säter

About

Upplev SÄTERS STAD i juletid. JULHANDEL i fantastisk miljö m början första advent och JULMARKNADEN m gammeldags inramning och traditionsenlig JULSKYLTNING.

Story

SÄTERS INNERSTAD är en av landets bäst bevarade trästäder. Ett uppskattat besöksmål med fantastisk miljö och små mysiga butikerna. Lagom till advent sätts små fasadgranar upp på husen som tillsammans med en ståtlig gran på Rådhustorget lyser upp vår stad. Om vi får säga det själva så är det som gjort för att få julstämning!

En tradition sedan många år är JULMARKNAD med gammeldags inramning som arrangeras på första advent när det också är julskyltning. Marknaden på Rådhustorget, Lions traditionsenliga ”famnen full”, luciakröning, Tomtemors halmlabyrint, app-jakt med QR-koder i kvarteren, teater ”Julmysteriet” stämningsfull julmusik samt eldar & marschaller.

En av jultraditionerna i svenska städer är JULSKYLTNINGEN. Förr i tiden var skyltsöndagen när fönstren avtäcktes för många näst intill helig. Nyfikenheten var stor och precis det kan man fortfarande uppleva i Säter. Butikerna jobbar febrilt med sin skyltning långt in på kvällarna för att utmana varandra i tävlingen om vem som, enligt besökarna, har det finaste fönstret.

Så varmt välkomna att besöka Julmarknaden & Julskyltningen första advent för att sedan komma åter under december då vår stad erbjuder JULHANDEL i alla mysiga butiker i lugn och ro.

#sätersjulmarknad
#julisäter
#sätersjulskyltning
#sötasäter
#jagärtokigisäter

Address: Salutorget, Säter
Phone: 0225-55000
City: Säter



related searches: Julmarknad Säter 2023, Gammaldags julmarknad
Similar places near
Kommunicera mera som Säter Kommunicera mera som Säter 43 meter Sidan ska inspirera och stödja alla som jobbar med att kommunicera i sitt jobb på Sät...
Säter Säter 399 meter Säter is a locality and the seat of Säter Municipality, Dalarna County, Sweden, with ...
Folkets hus Säter Folkets hus Säter 693 meter Fin film musikel om Hilma som emigrerade till USA år 1914!
Bispberg Bispberg 3 km Bispberg är en småort i Säters socken och kommun i Dalarna. Orten var under medeltide...
Comment on this business

to add Jul i Säter map to your website;