facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for JumpYard Barkarby

JumpYard Barkarby

About

Avvikande Öppettider på JumpYard:
Fr.o.m 25/6 Sommartider alla dagar: 10-19

Story

Opening August 2017



"På Stockholms coolaste trampolinpark hittar du trampoliner så långt ögat kan nå 4000 m2!. Du kan även köra hinderbanor, lira fotboll på konstgräs, spela minigolf och annat kul. Vi har ett mysigt café med mat och fika som våra gäster uppskattar. Många väljer också att fira födelsedagar hos oss, vilket brukar vara mycket uppskattat. Passar från 4 år, men minst 6 år lördag och söndag och på skolloven. Kolla gärna upp våra betyg online. Bokar gör du direkt på vår hemsida.Kom när det passar dig – vi har öppet alla dagar."
Address: Veddestavägen 15, 17562 Järfälla
Phone: 08362080
City: Järfälla
Zip Code: 17562



related searches:
Similar places near
ROSE Bikes ROSE Bikes 1 km Om du har otur med ditt cykelköp, inte bor i Stockholm, och behöver support kommer du...
MnO Sports Outlet MnO Sports Outlet 2 km Alltid välsorterad och fantastisk bra butik. UA har snygga outfits och riktigt bra tr...
Dormy Dormy 2 km Bästa vuxendagiset ever!
Sportringen Jakobsberg Sportringen Jakobsberg 2 km Outlet eller de jackorna på rea är dålig. Köpte en jacka igår och det gick sönder vid...
Gåseborg Gåseborg 5 km Lämningar från 500-talet. Något tillrättalagt av mänsklig hand,naturligtvis, men ändå...
Haglöfs Haglöfs 7 km Bra butik med riktigt bra erbjudanden! Vissa uppåt 70-80% på vissa utgående produkter...
Järfälla Cykel & Motorcenter Järfälla Cykel & Motorcenter 7 km Välkommen till Järfälla Cykel & Motorcenter Öppettider: Vardagar 10-18 Lunch 13-14 Lö...
Reviews
Det är trevligt, glöm inte ta med strumpor när du ska hoppa, barnen har kul, men mycket dålig information gällande parkeringssituationen, den som säger att det ”…är helt horribel”, det stämmer. Åk inte hit om du vill undvik bilkaos, huggsexa gällande P-platser… alternativa P-platsen är 4 minuter bort vid Veddestahallen, Äggelundavägen 4, 175 62 Järfälla. Jumpyard behöver verkligen anpassa antalet perkeringsplatser efter antalet besökare, tydliga skyltar till besökande utanför, till alternativa platser i närheten, det finns alternativa platser, men ingen anvisning var. Två stjärnor då många får dyra parkeringsavgifter, så besöket kan kosta dig tusenlappar med inräknat inträdet. P-vakten är väldigt aktiv och många gula lappar delas ut på löpande band. Hela upplevelsen kan kännas bra, ytan parkeringskaoset hade det blivit fyra stjärnor.
Trevligt plats för aktiviteter för barn och vuxna! 150 kr per timme till barn i alla fall. Värd och besöka.
Min dotter 6 år älskade det! Vi var där på ett födelsedagskalas. Kul med både studsmattor och hinderbana.
Min son hade kalas idag. Stället är trevligt och fräscht. Var lagom med folk vardag. Parkering fanns. Det som bara ger 3 stjärnor är att infon kring kalas var ganska obefintlig på hemsidan så fick ringa och fråga dom. Sedan var det "självbetjäning" på kalaset. Det serverades pizza men tex saft och vatten fick man som förälder fixa själv. Ingen som heller kollade till oss för att se så att allt var bra osv. Så.. Sonen tycker det var roligt iallafall.
Kul ställe för barn som får leka av sig. Har varit på den i nacka och det är STOR skillnad. Personalen här är inte alls lika trevliga. Smutsigt på sofforna och bordet. Tygsofforna har massor med fläckar och ser väldigt äckliga ut. Chips och snacks på golvet där man ska gå med strumpor.. Inte lika stor utbud som den i nacka.
Det är inget bra bemötande från personalen. Ingen service från personal, en massa pengar gick åt för kalaset men inget vi blev nöjda över då det endast var stressigt. Speciellt en personal var väldigt orespektlös, inte vänlig som man borde vara när man jobbar med människor.
Roligt ställe, barn fick bra motion och hade kul. Mycket folklovvecka Inget för de små i familjen, de har de verkligen tråkigt som inte få va med och hoppa.
Trevligt bemötande och duktig personal som hjälper barnen med olika hopp och lär dem hur de ska göra. Superbra!
Toppen ställe för stora och små. Är man här tidigt på dagen så är det mindre folk. Finns café. Beställde själv en pizza som var helt OK. Enda minus idag var att man saknade strumpor för sonen som fick hoppa i för stora strumpor.
Fantastiskt trevlig, tillmötesgående och serviceminded personal!
Comment on this business

Directions to JumpYard Barkarby with public transportation


Veddesta centrum (Järfälla) 100 meters
Veddesta centrum 120 meters
Veddesta gård 220 meters
541
552H
552V
590
Veddesta Gård (Järfälla) 250 meters
Barkarby skola 300 meters
518
541
550

to add JumpYard Barkarby map to your website;