facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Jungle Juice Bar

Address: Götgatan 78 , Stockholm 118 30, AB, SE
City: Stockholm
Zip Code: 118 30


Opening Hours

Monday: 10:00-20:00
Tuesday: 10:00-20:00
Wednesday: 10:00-20:00
Thursday: 10:00-20:00
Friday: 10:00-18:00
Saturday: 11:00-18:00


related searches: jungle juice bar menu, jungle juice bar helsinki, jungle juice bar rovaniemi, jungle juice bar franchise, jungle juice bar facebook, jungle juice bar kamppi, jungle juice bar työpaikat, jungle juice bar vaasa
Similar places near
Joe & The Juice Joe & The Juice 792 meter
Caminito Caminito 1 km Personalen var ovanligt tyst och ville inte prata. Jag är från Norrland och undrar o...
En Juicebar En Juicebar 1 km Fantastiskt goda sallader och acaibowls!
Sattva Sattva 1 km Goda bullar! Supertorr muffins. Dålig cappuccino och skralt utbud på dricka till barn...
Hälsocafét Hälsocafét 1 km Trevlig tillmötesgående personal och mysig miljö. Maten var mycket fräsch och god.Mat...
Tanto juicebar Tanto juicebar 2 km Bestod till stor del av krossad is. Trots Ingefära som ingrediens på juicen smakade d...
Blueberry Blueberry 2 km
ICA Nära ICA Nära 2 km
Joe & the Juice Joe & the Juice 2 km Goda smoothies men lite väl dyrt för vad man får
Squeezed Up Squeezed Up 2 km Laxsallad förstördes som en hatad fiende var mycket välsmakande!
Blueberry Blueberry 2 km
Sandys Sandys 2 km
Reviews
Jag valde mango, annanas, passionfrukt,apelsin och lime det smakade inget det känns att det är lite apelsin med mycket vatten, priset inte värt.
Det här verkar vara ett otroligt oseriöst och oprofessionellt företag! Min syster dotter jobbade här och cheferna var väldigt oseriösa, tog inget på allvar, sen lön mm. Servicen här är dessutom otrolig dålig, inget hej från personalen, de vet knappast vad deras produkter innehåller och/eller vad det är bra för!, Tyvärr men detta är inget företag jag skulle rekommendera pågrund av många anledningar.
Helt värdelös service.Från att ha varit ett favorit ställe med jättebra service, till ett kasst ställe som jag aldrig går tillbaka till. Killen som jobbar där har absolut ingen service inställning alls. Beställde 3 Killer Bee som ska innehålla bla Annanas, så frågar han om vi kan tänka oss dom med banan istället för Annanas jag så ifrån att det kan vi INTE, sen ställer han fram 3 Killer Bee med banan iallafall Jag ifrågasätter detta, och han säger att jag INTE respekterar han Vafan,det är ju han som inte respekterar oss. Tvifan vad dåligt. Aldrig mer Djungle juice.
Personalen var inte trevliga, drinkarna smakar vatten blandat med den smak man ville ha och det var inte värt priset.
Supergod juice, dottern behövde dricka något och blev på hur bra humör som helst :-
Uppfriskande drycker och trevlig serviceminded personal som med glädje fixar din dryck av juice och frukt. Rekommenderas varmt
Trevlig personal, väldigt goda drickor och bra priser!
Servern var till synes helt demotiverad och juicen var 90 % äppel- eller apelsinjuice. Och när vi såg honom göra det var det ett riktigt "hur korven gjordes"-ögonblick. utrustningen verkade inte ren, och frukten slängdes bara på måfå in med stjälkar och allt. och värst av allt var det dyrt.
Inte så bra. I stort sett alla juicer är mestadels apelsin/äppeljuice och det märks. För dyrt för vad produkterna faktiskt är.
Försiktig. Om du är allergisk mot någon frukt, som jag, se dem som en hök, bara för att den inte anger en frukt som en ingrediens, betyder det inte att de inte lägger den i drycken. Fick ett otäckt eksem av deras Ginger Passion-drink som inte skulle ha bananer, men definitivt hade bananer! Farlig!
Comment on this business

to add Jungle Juice Bar map to your website;